FK Crvena Zvezda

1. Keca? Šta, dobiće Surdulica? P.S. Surduličani (ili kako god) nisu izgubili kotkuće od tipa kraja 2014. tako nešto. xe xe

2. Nema sanse, idemo po titulu.

3. NOŽ ŽICA SURDULICA

4. „Bože mili čuda velikoga, šta to riče sa Mojkovca ravna,
    Dal' oluja sav kamen obruši, dal' je požar pa neko se guši.
    Nit' oluja, nit' je požar vreli, nit' zemljotres trese ravno polje,
    Već bik Boža riče iz sveg glasa, smeta njemu što će na jug dole.

Smeta njemu gde šetaju krave, vratiće ga u detinjstvo davno,
    Kad je bio predvodnik za pašu, kad je bilo čudno kad je ravno.
    Mislio je da će novi naziv, da izbriše njegovo poreklo,
    Neće Božo novi naziv Grofa, da osuši gde je nekad teklo.

Mi na jugu ne živimo loše, ponosni smo mi na našu stoku,
    Da je svuda u Srbiji tako, bolji život stig’o bi u roku.
    Od skora smo mi u Superligi, debitantska plovi naša lađa,
    Gospodina ne čini odelo, znaj ti Grofe, gospodin se rađa!”

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA

5. Cist penal bio, mazic slepac.

6. Погодих ја да ће бити Х-2. А утакмицу је гледало 6000 људи. Око 4000 на стадиону, а остатак на крововима и терасама околних кућа.

Све све, али "маестро" Цаки успео да уваља гол. Тончев ипак намешта боље од Терзе. Лоло

Мажић нас појачао за следећи меч. Искључио Анђелковића.

7. Jel tačno da će Javor zamoliti FSS i Superligu da ponište crveni Anđelkoviću, i da ga puste da igra?

8. Reda radi da i ovde nešto postujemo.

9. Postuj npr. da hoće da daju za Srnić Sl. 400 000 plus procente.

A ako ne uspeju da se dog sa Čukaričkim, da će dovesti Čavrića na pozajmicu, Terzin je to igrač. to neće biti problem pretpostavljam.

10. Какав бре Срнић јебени? Ок играч али никад неће бити врхунски фудбалер. Шта сад да га враћамо и то за 400 'љади? Није ни чудо што смо у дуговима до гуше.

Надам се да није тачно то.

11. Mi treba ili da vraćamo dugove ili da igramo u Evropi i uzimamo titule.
    Ne radimo ni jedno ni drugo.

12. http://fudbal.hotsport.rs/2015/08/20/zvezda-pokusava-nemoguce-ako-se-kockice-poklope-stize-veliko-pojacanje-iz-verdera/

LOL, pa ko će majke ti da ti da pola miliona. Kontam da će mu dati tipa 300 000. Al svejedno trebao bi biti dosta bolji od npr. Valerije.

Samo da ne bude novi Ailton.

13. Kapiram da je dezinformacija, nemamo mi toliko para.

14. Ma jebem im mamu dobiju po 1000€ što pobede u nameštenoj utakmici protiv Surdulice.

15. Sve se bojim da su to "premije". To sve ide na konto ugovora. Druga stvar je što su kod nas plate redovne kao i premije pa ih poistovećuju.

U korist mišljenju da su to plate i samo plate, govori to da je pre 20 dana isto bila isplata "premija", 20 000e. Mada otkud znam, možda je Terza napokon uspeo da konverzuje zemljište. xe xe

Inače, sad se setih, pre par godina bio je transparent jedno pola sata pred utakmicu (mislim da je sa Venspilsom, nisam siguran) "55 000 protiv Javora iz Ivanjece, mislite o tome", tako nešto, da li će napokon sad skapirati da treba da dođu (nekad) i za SL.

Da se razumemo, ja idem kad su utakmice četvorke, al mislim na ove što se busaju da su zajebani navijači.

16. Bilo bi 55k da nije u nedelju u 7 mamu im degensku jebem.

17. Nego da je u utorak u 14:00?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.