FK Crvena Zvezda

1. Da je u subotu u 7 ili 8. Jer preko pola Marakane napune likovi iz unutrašnjosti i iz RSi CG.

2. Kako bi to bilo do jaja, gomila pijanih likova sa sajkacama i zastavama Srbije, koji pevaju "Idi idi ko te jebe, moze Srpska i bez tebe''.

Prosto pozelim da napisem mejl upravi da pomere tekmu.

Inace, jel me neko zajebava sa ovim Sikimicem? Vatafak?

I zar ovaj Srnic nije preko otisao? Svakako bih Srnica(u) pre Plavsica metao. :)

3. bvd, ne zajebava te niko sa Sikimićem, nego ga Grof valjda u Amkaru (čini mi se da je tamo bio Sikiriki) vodio, i ono, zna valjda da nije tolika panjina, da bi mogao da zameni Orlandinja, tj bude bolji od njega.

A Srnić ne bi Plavšića menjao (mislim da ne bi), igrao bi desno krilo, umesto Židova. Tačno je Božo kenjao da Židov ne igra kako treba. Meni se jedino Brazilac Matos ne uklapa u priču, on je realno višak (iako ga još nismo ni videli kakav je).

Rajković definitivno ide, verovatnije u Augsburg, cenim za oko 2.5 mil. s tim da imaju i malo mozga, stavili bi procente, tj. nije Terzić glup, ali ne znam šta on vidi kao bolje, uzeti malo više keša, i pred odlazak reći "EVO KOLKO SAM UZEO ZA RAJKA", ili staviti procente, pa da sledeća neka uprava nenadano dobije novce.

4. Vidim da je bas dominirao u Amkaru. :)

Zidov je meni dobar, samo treba da se uklopi, ne znam koliko ce mu trebati...Gomilanje igraca cemo napraviti opet, tj verovatno ce onda da prodaju sve koje mogu, jbg.

Rajko ako ode ispod 4 miliona, treba svi kolektivno da izvrse samoUbojstvo.

5. Haha, ma ne pričam o tome kako je tamo igrao, nego slično onom da Van Gal želi silno Milera i Švajnija. (lol jesu slični Miler i Sikimić)

Židov je obećavao mnogo više na početku, al nekako se utopio u sivilo, kao što dosta igrača ume da tako kod nas, majku mu.

Što je fora od svih igrača na kraju prodajemo samo ono što je Džaja doveo/izbacio, Rajko, Onjilo, Dauda, Lazić čak.

Sigurno da će još jedno 3-4 igrača otići iz Zvezde, tipujem na MBođa, Cvetkovića, Gavrića, mislio sam i dekara, al dade gol prošlo kolo.

Ako za Rajka uzmemo >4 miliona idem da se slikam sa Terzom da stavim na avatar. Lepo je to što mi gledamo samo kako nama odgovara, šampion Evrope, pa sveta u mlađim kategorijama, prvotimac, kapiten, najbolji mladi golman i sl. Ali gledaj ovako, nema nijedan nastup za seniorsku reprezentaciju, ima samo 2 Evropske utakmice (bez obzira što Radnički Niš zovu Real sa Nišave), nalazi se u timu koji ima velike dugove, i ne može mnogo da manevriše s prodajom, sve to utiče itekako.

6. Ako za Rajka uzmemo >4 miliona idem da se slikam sa Terzom da stavim na avatar. Lepo je to što mi gledamo samo kako nama odgovara, šampion Evrope, pa sveta u mlađim kategorijama, prvotimac, kapiten, najbolji mladi golman i sl. Ali gledaj ovako, nema nijedan nastup za seniorsku reprezentaciju, ima samo 2 Evropske utakmice (bez obzira što Radnički Niš zovu Real sa Nišave), nalazi se u timu koji ima velike dugove, i ne može mnogo da manevriše s prodajom, sve to utiče itekako.

Тачно тако. Не могу се очекивати неке паре док се не покаже на евро сцени. Зато би било најбоље да остане још годину-две.

7. Ево нпр. Рајан је прешао за 7 милки у Валенсију. Толико би се могло узети за Рајка уколико би Звезда урадила нешто у Европи у скорије време. И ако би он бранио на неком очекиваном нивоу.

8. Kaci već tamo dio pitaj ga za neke tipove imam u šteku dvesto evra valja to umožiti

9. VAŽI BRATORIE SVI SMO MI ISTI SAMO NAS KVOTE DELE!!!!

10. Ako za Rajka uzmemo >4 miliona

ja secem kurac i lepim za celo. koja bre 4 miliona, sta mastate

11. lol kada vidim komentare na sporcke.net fazon "ne ispod 5 mil i 50 posto sledeceg" sve mi bude nesto zao

12. Uzecemo vise para nego sto je budzet kk paće ahaha

13. чим су за рајка рекли да га не пуштају за испод 3 значи да ће отићи за 3. Шта као турци су га видели јуче и не читају новине шта

14. bios am na toj utakmici..jbt star sam ćovik

15. Hah, da nisi ti ovaj što je na severu sa "podsetnikom na susret sa pandurskim pendrekom?" Ali vidi tepiha joooj.

16. Pre toga je bio Torpedo. I ona crveno bela zastava otpora. Nešto nam se te godine naklatile te sovijetske smradine

17. Al opet, sad bih platio da igramo i sa većim sovjetskim đilkošima nego dinamo kijevom, a ne sa JAVOLT MATIS -om da igramo derbi lige...

Ševčenko je tad već otišao u Milan, zlo kakav je to špic bio (do prelaska u jebeni Čelzi).

18. Torpedo je naš polubratski klub jer je spartak moskva njima bratski klub.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.