FK Crvena Zvezda

1. Ajd sad i to, sećaš li se da sam rekao "za promenu posle toliko vremena sam čuo za pojačanja koja dovodimo, i da je to obećavajuće"... al nebitno ošurili smo, pokazali da smo za klasu iznad i toeto.

2. http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=952#post_3300294

Čekaj deset dana unapred sam vam rekao tačan rezultat, + sam tu rekao Fenderu da neće praviti mali Živković razliku. Ako niste nakupili para kao Džajić, e onda jebiga.

https://www.youtube.com/watch?v=ODFvRZlr4xc

3. Па нисам написао да ће да реши дерби. Али да јесте тренутно бољи играч и од нпр. Срнића или Плавишћа, то и даље мислим. Он и нико више. Играо је одлично Светско првенство, па квалификације ла Лигу Шампиона. Јбг, вечерас је налетео на рутав нос, што би код мене у завичају рекли, није могао да се састави.

4. Nisi, al suština je bitna. Tj. da nije ništa pokazao ni ovaj derbi.

http://i.imgur.com/I1ZqLSS.jpg
    Veredova familija, došla da gleda derbi. Da li je mogla ispala da bude veća? Mučenik nije igrao ni minut... :(

5. каро би му ову скроз лево

6. ЈЕБИ КАРАЈ ПРДИ

7. Analiza:
    Kahriman 7
    Da se makar u pogrešnu stranu bacio kod primljenog gola dobio bi 9. Ovako tanka sedmica. Imao je par sjajnih intervencija i ulio samopouzdanje odbrani.
    Petković 5
    Trčao je, borio se ali ništa više od toga. Izgubljen u vremenu i prostoru, Partizan ga prepoznao kao slabu kariku. A i sav je nešto kurčevit.
    Jovanović 6,5
    Ok igrao dečak, spor je al je izdominirao skokom. Gargijao u intervjuu.
    Pavićević 7
    Imao je par solidnih uklizavanja, spor je ali dobro komanduje odbranom. Igrali smo visoko 70 min zbog njega, posle Grof povukao liniju u nazad.
    Ibanjez 7
    Odličan pregled igre, delio duge lopte ko Englez. Falilo ga u napadu. Šteta što ne uđe onaj slobodnjak.
    Grujić 9
    Pokidao!!! Dečko je neverovatan, pas uvek u napred, jak u duelu, 3-4 žuta iznudio. Izvalio sam da ga saigrači ne vole nešto, ali ga poštuju jer je očigledno 2 klase iznad njih. Ciga će biti ozbiljan igrač.
    Donald 8
    Ciganskija verzija Grujića.
    Srnić 6.5
    Očekivao sam više, borio se ali falila mu je podrška Petkovića. Još treba da se uklopi u tim.
    Katai 8
    Odigrao ono što najbolje zna - trči, trči, trči pa sačekaj trenutak inspiracije i reši derbi.
    Plavšić 8
    Fascinatno je da smo od pojačanja doveli 4 igrača od po metar i četres. Smetao je, provlačio se kroz noge, zvrk je ali ozbiljniji defanzivac bi ga prebio ko pičku. Njemu nije falio Ibanjez.
    Hugo Viera Oliveira 9
    Sto puta sam pogledao 2. gol i dalje mi nije jasno šta je uradio sa nogama nameštajući se na šut. Prvi gol ga usralo. Odigrao dobro, mada bih i dalje voleo da u napadu imamo Abua nego ovog pikavca.
    Grof 10
    Jer Milinkoviću kosa nije seda već je na nju svršio Miodrag.

8. Grujić 9
    Izvalio sam da ga saigrači ne vole nešto, ali ga poštuju jer je očigledno 2 klase iznad njih.

Haha, odakle ti ovo?

Odigrao ono što najbolje zna - trči, trči, trči pa sačekaj trenutak inspiracije i reši derbi.

Ili bleja, bleja, bleja, aj da rešim derbi.

9. Gledam jutros SOS znaš kako oni imaju reportažu 5 min prilike i golovi 35 min proslava pod tribinom e pa Grujić nešto odvojen od tima, drži se po strani, kao odlikaš neki prenježni.

10. Haha, ma jok matori, samo je ukočen toeto. Nije ZVRK ko Plavšić, čini ti se. Em ima pun kurac ovih mlađih, kojima je bio i kapiten, s kojima bleji bar 10 god.

Nije ovo vreme Koromana i Lazetića kad su branili da bilo ko priča uopšte sa strancima, haha.

11. Nisi, al suština je bitna. Tj. da nije ništa pokazao ni ovaj derbi.

Па наравно да није показао јер су нам пре месец дана по левом боку играли Анђелковић и Гаврић. То што јесте индивидуално бољи од наших играча, не значи да сам рекао да ће да реши дерби, не знам како можеш да повезујеш те две ствари.

12. Ti si rekao da jedini pravi razliku, i da će praviti razliku. Ja sam rekao da će biti 0, kao i svaki derbi. Ne znam kako ne možeš da skapiraš najprostije stvari. Nego se hvataš za parafraziranu rečenicu, a ne za objašnjenje iste. Još tu što si citirao stoji da ja potvrđujem da nisi rekao da će rešiti derbi, nego da pravi razliku. I kažem da ga opet nije nigde bilo.

Juz jor majnd.

13. Nemojte Gayimudo biti.

14. Нисам рекао да ће правити разлику на дербију и да ће бити играч одлуке. Да је показао пре дербија да уме да прави разлику на терену, то јесте. То што је одиграо лоше дерби не значи да нема квалитета. Свеједно, ја нисам очекивао да ће он одиграти лоше, али ни да ће Стевановић одиграти добро.

Док нам нису дошли Срнић, Плавшић и Доналд, нико од нас није веровао да можемо да победимо и Вождовац, а камоли Партизан. Док ми нисмо могли да се повежемо против Радничког, они су побеђивали по Европи. Нама дошли прави играчи, Ибањез се опоравио и кренули смо много сигурније да играмо. Показало се да Живковић јесте једини који уме да прави разлику у Партизану, јер чим он лоше игра, они немају никог другог да повуче екипу. Илић је само псовао ову нашу дечурлију, а Бабињо вежбао рагби претварања са оним његовим шутевима.

15. al nebitno ošurili smo, pokazali da smo za klasu iznad i toeto.

http://russia-insider.com/sites/insider/files/mongolia.jpg

16. Najavili jebanje, i ispunili obecanje.

Odavno nismo ovako dominantni bili, prebili smo ih na sredini terena, bukvalno i fudbalski, poslali ih popisane kuci. Jednostavno, stvari su se vratili na mesto na kome su bile godinama, kada su usranih gaca dolazili na Marakanu, a jos usranijih odlazili sa nje, samo sto su uz pomoc te lazno stvorene ''dominacije'' uspeli da zaborave takve stvari.

Grujic i Donald odlicni, grof odlican, zrtvovao Ibanjeza da zaustavi srpskog Mesija, imali smo par kikseva u odbrani, ali bice i to ispravljeno. Prcvoljak odlican, trcao grizao, o ostalima ne treba ni pricati. Sve u svemu, derbi kakav treba da bude.

EDIT: Drago mi je da vidim da su i franjevci slavili nas treci gol bakljadom, konacno su pokazali svoje pravo lice.. :)

EDIT:

http://www.delije.net/galerija/15_16/1516_149_derbi_2.jpg

Miševi često zbore o lavu.
    Miševi tuđe živote žive.
    Al‘ su bez daha od svoga straha.
    Lava ne vole. Al‘ mu se dive.

I miš nikada neće da prizna
    kako se lavu iskreno divi.
    Miš sanja često slavu i presto.
    Al‘ gricka, šuška i tako živi.

Pričaju kako poznaju lava
    i da su jači, bezbrižno leže…
    Al‘ čim se lavlja pojavi glava
    nastane tajac pa se razbeže.

Spori, a misle kako su brzi,
    u svojoj zlobi miševi trunu…
    Neko je rođen samo da mrzi.
    A neko rođen da nosi krunu.

17. Играо је и Бобек за Звезду на неколико пријатељских утакмица. И Галић у Купу сајамских градова против Еспањола.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.