FK Crvena Zvezda

1. Grof rekao Plavšiću da na koncertu večeras naruči pesmu "mali mrav". Hahahha koja je magija Grof.

Milivojević je mudonja uvek bio i ostao.

2. bas steta sto danas zvezda igra . pa ce ostali dueli ls ostati pod senkom ovog meca :D

3. Pa nije ljomberski...da je skinzo kad su ga pritisli bio bi ovako decko lepo reko necu da skinem i cao ja sam navijac zvezde pozz

Niti je nesto skandirao niti bio bezobrazan decko fino i kulturno razgovarao makar koliko se vidi

4. http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=966#post_3340240

Unuci ce vam pljuvati slike na spomenicima.

Koliko god kulirao vucicupederua ovo je previše da bi se tek tako kuliralo. Očekujem da ga Truć banuje za ovo. Ako mu se spem toleriše, ove jadne kletve i vređanja sa pominjanjem dece i unučića su baš previše.

5. pseto88
    Pa nije ljomberski

pa nije valjda mislio da ce mu aplaudirati hrce.isao je sa namerom da ih provocira,a to je ljomberski.gospodin covek to uradi na finjaka,a ne eksplicitno.

6. Pa nije ni isao nego su mu tu negde i dali kacket. U svakom slucaju i da je isao da ih provocira nije to uradio ljomberski

7. Nije ljomberski, trebao je još da gleda ovog ćoravog u oči i da prdne, pa neka okarakterišu kao provociranjem biološkim oružjem mater im ustašku

8. Dobro ih je zajebao.

9. lol neki novinar mu je dao kačket
    zašto je grb zvezde provokacija a grb rendžersa na jakni novinara pored nije?
    jel to zato što smo srbi?
    ŠO VI NI ZAM

10. Hahahah, pa ja tek sad vidim ovo..

realno, neki drugi klub bi ga kaznio zbog nosenja obelezja drugog kluba, ali ORTODOKS BRAAAADRS brate... Dobra prica skroz.

Hocemo li se danas igrati sa Poletanovicem kao sto se on igrao sa Abuom i kompanijom?

Ocekujem 3-4 gola u mrezi novosadske Vojvodine, Ugo dugo nije dao gol, pa eto moze danas.

11. Ukoliko pobedimo počeće priče da je utakmica prodata jer Vojvodina uvek u napred skida gaće kad igra sa Zvezdom.

12. Bvd, neće da kažnjavaju za to. Hoće ako igraš u Oliju a obučeš Paokovu majicu, inače jok.

Pa tipa Đenka nosi (msm) Miami Heat kapu, posle tekme isto, šta, koga boli uvo. Ili Nedović Realove dresove (doduše FK) što je još kritičnije jbg, al kuliraju generalno.

E sad, jbg, kako je počeo rat, ko je bio "vođa navijača sa severa", i sl. to je drugo.

13. http://www.mozzartsport.com/vesti/uzivo-crvena-zvezda-vojvodina-lale-bez-bombardera-stanisavljevica/118652

Ja sam zaboravio na Vereda, za sada Srnic nista posebno, cekamo da iskra Benajuna proradi u Veredu i da krene veoma ofanzivno!

IGRA LUNE JEBOTE!

14. Bvd, neće da kažnjavaju za to. Hoće ako igraš u Oliju a obučeš Paokovu majicu, inače jok.

Pa tipa Đenka nosi (msm) Miami Heat kapu, posle tekme isto, šta, koga boli uvo. Ili Nedović Realove dresove (doduše FK) što je još kritičnije jbg, al kuliraju generalno.

E sad, jbg, kako je počeo rat, ko je bio "vođa navijača sa severa", i sl. to je drugo.

15. Dajte neki dobar linka za gledanje jebanja

16. Bvd odgovori coveku vidis da ti je kopirao post haha

17. LUNE LUNE LUNE DA SREDIMO RACUNE
    ZNAM JA DOBRO LUNE KO LAZE TAJ SE KUNE

18. NEMA SUTRA NISTA SUTRA
    NEMA SUTRA PREKOSUTRA
    PLATICES MI SVEE
    DO JUTRAAAA

19. Haha jebemte sajtu. Ali kako pola sata raylike između postova? Jesam rgao 10 puta da postujem ko i za svaki post u posl vreme, al jebeno pola sata. loool

http://shstream.co/live11.php

ovo je sa realstream-a ko juri po guglu nek okači bolji.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.