FK Crvena Zvezda

1. Što moj ministar odbrane? Ako ćeš tako brt nisam ja kriv što sam rođen u Srbiji. Nisam član partije ako na to udaraš. Ovako se boriš sa vetrenjačom lepi, da ovde lepiš linkove organizaciej protesta pred skupštinom krsta mi to bih razumeo

2. Nek dodje do jednog mozga pa dobro.

FMP jebeni.

3. Kakve veze ima FMP sa fudbalom, zar nisu oni košarkaški klub(ovi)?

4. ovaj peder ima probleme psihičke prirode. Žao mi nešto

5. Meni nije nisam mu ja kriv

6. Politički je frustriran ali to prenosi na sport jer je glup. I bolje da se "bori" na internetu protiv vetrenjača nego da se raznese bombom u rodnom Sokocu.
    JA SAM UZ TEBE VUČIĆUPEDERU! SAMO JAKO I BEZ KOMPROMISA!

7. ja kapiram da je ckode veliki navijac tima iz ljutice bogdana.drzi u sebi.

8. Kad je bio mali držao je kurac navijača iz Ljutice Bogdana u sebi to je problem.

9. Vidim da vučićpeder svoja mentalna oboljenja i dalje nesebično deli sa sajtom. Kakva humana duša, kaka je to emocija. Pružimo mu podršku, pokažimo da razumemo ljude sa posebnim potrebama.

10. Gruja je tražio samo veću lopatu.

11. KAKAV BESRAMAN POKUŠAJ ASIMILACIJE NAJVEĆIH TALENATA STUBA SRBSTVA NA STRANU GROBARA

12. http://www.mozzartsport.com/vesti/terzic-za-mozzart-sport-potrosio-bih-pare-od-gasproma-za-naredne-tri-godine-samo-da-udjemo-u-ligu-sampiona/118533

Terzic:

Zahvalni smo zbog toga i premijeru Vučiću, i državi Srbiji, i NIS-u, i Gaspromu.

Slozicemo se da za izdajnika treba imati genetsku i moralnu predispoziciju. Nista nije slucajno. Glasas sns i podrzavas nikad vidjenu i nezapamcenu izdaju Srbije, branis informer, forsiras velikog brata i farmu, aboliras i slusas Cecu i navijas za Zvezdu.

Ako se slucajno ponovo zarati, prvo identifikovati delije i osloboditi vojske, ko se moze pouzdati da mu izdajnici cuvaju ledja.

Unuci ce vam pljuvati slike na spomenicima.

13. Grobari devedesetih bili poznati po tome što na ratištu bili su, zato ih i zovu miševi valjda.

14. Ko prica o devedesetim, pricam o sadasnjoj generaciji delija.

Picketine izdajnicke.

15. https://www.youtube.com/watch?v=hrra5fPi2JA

A vidi ovog ćoru što zapenio hahah ko majku da mu opsovao.

16. Pederu nismo svi Marko, ima nas i glupih.

17. Kapiram da je ovo jedini nacin da se obelezje Zvezde pojavi u LS. Simonovic ponovo otima trofej.

18. malo ljomberski potez milivojevica,al malo i mi njima da uteramo kurac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.