Максимовић и Касалица дошли у Звезду! Цифра од 470.000 евра и 25-30% од следећег трансфера се спомиње у медијима. Са ова два играча број доведених играча је дошао до броја 5 + 3 играча који су прекомандовани из омладинског погона.
Џабе сви ти као најбољи играчи лиге јер кад они дођу код нас одиграју лошије него у својим клубовима. Једина нада нам је да се шнајдер и жандари покољу међусобно али буквално.
Jedino tako. Nisu ni oni sve ove godine osvajali trofeje zato sto su bili jaci, nego sto smo mi bili slabi i u dugovima. Ja sam razmisljao sto tera Krstajica i Stanojevica. Mozda hoce namerno da izgubi titulu da bi se zaboravilo na pedes miliona sto je zajedno sa Bjekom i Zekom ukrao. Verovatno zvuci glupo, ali sve jre moguce. Nema nama titule dok se oni ne raspadnu.
Сморио ме више Партизан, сад ћу мало вама да намештам.
ТОЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
PIČKO GROBARSKA
Але але але ооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
TOLETA DA JEBEMOOOOOOOOOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=h8q49ABUhL0
PANTELAAAAAAAA
Pevanje u stilu navijanje.
KACAM RASAN VODJA NAVIJACA!!!1
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/390845_314116438622078_158817134152010_1024711_1824753130_n.jpg
Sto ih vise budemo zajebavali za taj 'obican' grafit na usranom zidu, vise se vracamo na onaj nas blam na tribini...
Nista ja nisam rekao niti krenuo zajebavanje. Slika govori dovoljno i ne treba je mnogo komentarisati, sve je jasno.
Pa koliko govori o njima govori i o nama...
Zamisli dodjes pijan pred ovaj lavor i vidis grafit. Nema Boga da ga procitas, meni se i ovako muti.
Nesto nas drkaju za naopako slovo Љ na derbiju pre par godina, a vidi njima Л.
Максимовић и Касалица дошли у Звезду! Цифра од 470.000 евра и 25-30% од следећег трансфера се спомиње у медијима. Са ова два играча број доведених играча је дошао до броја 5 + 3 играча који су прекомандовани из омладинског погона.
Jebote, ja u menadzeru dao milion samo za Kasalicu. Maksimovica vec nemam sanse da dovedem.
Џабе сви ти као најбољи играчи лиге јер кад они дођу код нас одиграју лошије него у својим клубовима. Једина нада нам је да се шнајдер и жандари покољу међусобно али буквално.
Jedino tako. Nisu ni oni sve ove godine osvajali trofeje zato sto su bili jaci, nego sto smo mi bili slabi i u dugovima. Ja sam razmisljao sto tera Krstajica i Stanojevica. Mozda hoce namerno da izgubi titulu da bi se zaboravilo na pedes miliona sto je zajedno sa Bjekom i Zekom ukrao. Verovatno zvuci glupo, ali sve jre moguce. Nema nama titule dok se oni ne raspadnu.
Oce kurac izgubiti titulu sa nasim neuigranim (ne kazem losim) timom i 10 bodova prednosti! Aj da vidim trenera koji to moze da ispusti....
Слободно реци лошим.
Jos ih nismo videli, tako da su za mene nepoznati.