Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Оде и роби ?
http://www.smedia.rs/sport/vest/55774/fk-dinamo-zagreb-zdravko-mamic-robert-prosinecki-Dinamo-spremio-milion-evra-za-Prosineckog.html
Ma nek idu svi, 'bem im lebac...
http://www.youtube.com/watch?v=bVCMYB1Zrf0
Ako neko treba da ostane to je on, on ako ode imamo jedan veliki razlog manje da idemo 3 marta na Marakanu...
Само Лукић не иде никуда :Д
Мислим да је Звездин највећи проблем последњих пар година што нема квалитетне младе играче из своје школе, као што их је имала некада. Ако их и има, продају се пре него што заиграју за први тим, и ту им се губи сваки траг.
Реално, наш фудбал може само преко талентованих младих играча да профитира, и резултатски и финансијски.
Brate ako si dosao da trolujes, kurvanjski od tebe...
Није ми била намера да то радим, ово је чињеница.
Cinjenica je da imamo talentovanih, a da se prodaju brzo. To je cinjenica.
Имамо ми омладинску, немамо родитеље који хоће да их подрже, немамо тренере који оће да их гурају, имамо управу која их продаје.
Ima, ali se njima ne daje šansa. A to je velika razlika. Uvek će biti mladih talenata, samo je pitanje koliko im se daje šansa. Eno, samo onog malog Jankovića i Mijailovića, koji je već dokazao da ima veliki potencijal, što drže u prvom timu. Eventualno uz onog Stojkovića, ali koliko ja znam, on već ima 19 godina.
Stojković je '93.
Ма који Мијаиловић, Стојковић.... не заваравајте се. Таквих је било и ранијих година и ко од њих направи неку каријеру? Такав је био и Калуђер, па где је сад. Причам о играчини калибра Станкела, Дејо, Роби, Жигић(добро, у звезди је јебо кеве, сад нема логике ставити у било каквом контексту ''играчине'')... не о тим медиокритетима. Купити младог играча или га узети из омладинске школе и направити (да направити, талентованих клинаца има на претек, али таленат сам по себи је го курац) и задржати га до његове 21, 22... то је рецепт. Наравно, ово важи за све домаће клубове.
Партизан је, мора се признати, опет последњих година имао стварно одличне младе играче који су оставили неки траг у клубу (Јоветић, Тошић, Савић, Марковић) што се и примећује.
Кад ти имаш таквог играча који се доказује из утакмице у утакмицу је комплетно друга прича него кад имаш неког обојеног балвана кога боли курац да ли је у Србистану или Пакистану и који зна да му је играње у оваквој лиги плафон.
Jovetic-Buducnost Tosic-Banat Savic-BSK tako da gresis. ne Mozes suditi o nasim klincima jer jos nisu postali igraci.
Zvezda le!
У полуфиналу купа са Партизаном.
Jupi...
Опа то се тражи :)
Биће секс
Grobari će u ovom dvomeču biti favoriti sve do marta... Posle ćemo videti ko je kako odradio prelazni rok, i ko je u trenutno boljoj formi. Izbacivanje grobara u polufinalu kupa, bila bi neka vrsta spašavanja ove do sada očajne sezone. Ali, polako. Biće teško, predstoje duge pripreme, nadam se da će Zvezdini klinci dobiti šansu koju zaslužuju u ovoj pollusezoni.
http://www.sportal.rs/news.php?news=64590 Tako treba!
Биће с вама биће с вама лига шампиона, лига шампионаааааа