FK Crvena Zvezda

1. Mislim da chule37 zna

OK za Čula37, ali da li je Miljan znao?

2. Solidan poludebil. U ja sam lud ja pljujem sve živo

3. Naravno Bohore, nisam ni ocekivao nista osim botovskog mentaliteta sa vase strane. Popljuvati i poniziti sve sto prica protiv vodje.

B92
    + 789 - 2

Rajko

Sta misli taj Nikola Tesla? Premijer je uspeo za samo dve godine, a taj Tesla izdajnik nek ide u Amerike

Tuzno, zaista tuzno. Mozda ti je bitnije misljenje Alke Vujice ili Cece Raznatovic?

4. Ovaj lik je rekao da treba ukinuti glasanje i stvoriti komune nekakve.

5. E da Paća će biti surovo jeben.

6. Kako lepo covek objasnio za fantomske uspehe.... koje uspehe sunce ti jebem doduse. Najveci uspeh biti bolji od PartiSNSzana.

7. VRATiJA SE RASNI, POBJEDA JE ZAGARANTOVANA!

8. Kad je ciganima zgadio Zvezdu, mozete misliti ostalima. Jos samo panteri se drze

9. U pravu je Gazimudo. Kad pogledaš realno jedina ste opozicija.

10. Uglavnom zavukao vam kurcinu Vidojkovic. Inac jedan od retkih cigana za koga se moze reci da je relativno opskrbljen odredjenom kolicinom mozga, panker, prodavani pisac, dobitnik nagrada za knjizevnost. I covek skapirao kakvu stetu ustvari vodja nanosi ostacima sd zvezda. Panteri to jos ne mogu da shvate.

11. Na ovim izborima sad glasaću za Partizan

12. Partizan trenutno ne postoji Bohore, postoji PartiSNSzan za koji se ocekuje da bude oslobodjen 2018 godine.

Jebao vam Vidojkovic majku i razotkrio kakvi ste retardi.

13. Kad Vidojković gostuje kod Anđusa?

14. Covek bio urednik CKMa.

Prosecan panter

+ 6784 -8

Koji kurac CKM izvinuo sam se INformer je najbolji

15. Чуво бих Видојковића као кућног љубимца.

16. Кад ће бре више ти избори да гласамо за нашег Премијера...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.