Agilni, mnogo manje znaci tih 500 ljudi nego razlika u visini tribine, nagibu iste i slicno. Tacnije, na koji se nacin i u kom pravcu odbijaju zvucni talasi i tako. U sustini, to sto batica na istoku bolje cuje gane ili grobare ne znaci da i batica na terenu iste cuje bolje.
Retardirana priča jako. Sever je nenadjebiv po pitanju navijanja na fudbalskim tekmama. Za početak tu je jezgro od 3k cigana koji su tu po zimi, suncu, snegu ili košavi. Grobari imaju "košarkaške" pesme a to su pesme koje ne staju prilikom datog gola ili trojke. Imaju ih i na severu ali ih ne pevaju 15 god već. Na Marakani niko nije niti će biti glasniji od cigana. Na JNA franjevski zvučnici su glasniji grobari od podele ne. FK Partizan je mali klub ali je imao neke sjajne trenutke navijanja kao recimo Artmedija u produžecima, prolećni derbi 2009 na JNA. Ovi koji upoređuju akustiku su mi pušili govno pa misle da su posisali pamet.
Reme, ako uzmeš u obzir to da je procentualno više južne tribine pokriveno nego severne, jer se kod severne prostor za publiku u odnosu na krov "izdužuje" i pod manje je oštrim uglom u odnosu na teren, to znači da se zvučni talasi koji se emituju sa južne tribine skloniji "zadržavanju" i višestrukom "odbijanju" već kod izvora zvuka, tako da je samim tim blokirano i manje "čisto" nego zvuk koji se emituje sa severne tribine stadiona.
E al dal ovo može zapravo da pogoduje jugu jer se zvuk bolje koncetriše i ne rasipa? Da li bi neki autor koji se razume u fiziku zvuka mogao da pojasni pozz.
U svakom slučaju, JNA je potpuno isti na obe tribine, nema nikakvih ekstra činilaca, čak je opet jug malo manji zbog semafora i to glomaznijeg semafora u odnosu na tribinu nego na jugu marakane i ko je glasniji, naravno, the gravediggers belgrade.
Uz podršku najvernijih navijača na svijetu - Delija, možemo pobijediti svakoga. Samo da ne igramo protiv bratskog Spartaka iz Moskve, a najviše bih volio PAO da pokažemo zelenim zečevima kako se bodri klub, uz podršku naše braće sa Pireja. Ili Rijeku da pijevamo Kako je dobro vidjeti te opet, uvek se naježim uz tu pijesmu.
sećam se Inker ( inter ) - Zvezda dolaze cigani na stadion ja onako fazon 12 godina nemam pojma kolko u fazonu SAD ĆEMO DA VAS UBIJEMO USTAŠE SRBIJA BRE a oni pevaju fordžijske pesme i mirno prate meč. Tada sam shvatio da svet nije onakakav kakav izgleda u pričama.
ali ne, ozbiljno sad, imaš otvoren rezultat iz prvog meča, igraš pred 50 soma ljudi protiv bugara jebenih i ti odlučiš da igraš bez klasičnog špica i sa dva zadnja vezna, pa tačno treba zabraniti fudbal u srbiji, stvarno treba ugasiti svetlo onaj ko poslednji izadje, nije fraza...
A i svi digli ruke, kao znaš kad ćemo proći sad u Ligu evrope, kad možemo da naletimo na moćni Slovan i Jang Bojs, gotova priča, znaš kad ćemo njih proći, znaš kad? Ja ću ti odgovoriti - Kad na vrbu rodi groždje, tad ćemo proći.
Ako su ti agilan i gvozdi tih 15 koje spominjes onda ti matematika i nije bas jaca strana
A ni razum ti nije saveznik tako da bi najbolje za tebe bilo da LETIS
Retardirana priča jako. Sever je nenadjebiv po pitanju navijanja na fudbalskim tekmama. Za početak tu je jezgro od 3k cigana koji su tu po zimi, suncu, snegu ili košavi. Grobari imaju "košarkaške" pesme a to su pesme koje ne staju prilikom datog gola ili trojke. Imaju ih i na severu ali ih ne pevaju 15 god već. Na Marakani niko nije niti će biti glasniji od cigana. Na JNA franjevski zvučnici su glasniji grobari od podele ne. FK Partizan je mali klub ali je imao neke sjajne trenutke navijanja kao recimo Artmedija u produžecima, prolećni derbi 2009 na JNA. Ovi koji upoređuju akustiku su mi pušili govno pa misle da su posisali pamet.
E al dal ovo može zapravo da pogoduje jugu jer se zvuk bolje koncetriše i ne rasipa? Da li bi neki autor koji se razume u fiziku zvuka mogao da pojasni pozz.
U svakom slučaju, JNA je potpuno isti na obe tribine, nema nikakvih ekstra činilaca, čak je opet jug malo manji zbog semafora i to glomaznijeg semafora u odnosu na tribinu nego na jugu marakane i ko je glasniji, naravno, the gravediggers belgrade.
http://i.imgur.com/k2bzIug.jpg
bombaš preteruješ nisam ti saveznik
Jebem ti majku sta.me kopiras
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/37541/kahriman-nemamo-za-cime-da-zalimo
Sem plej ofa za Ls, jeseni u Evropi, 10 miliona evra i dupliranja cene svim igracima.
Meni nije bitno da li je to Ivanjica ili Barselona, ja dolazim da gledam Zvijezdu a ne njene protivnike!
Pa ti si glup onda
НОСИОЦИ: АЗ Алкмар, ПАОК, Стеауа, Монако, Генк, БАТЕ Борисов, Лил, Сент Етјен, Гент, Јанг Бојс, Краснодар, Рапид, Слован, Марибор, Макаби Тел-Авив, Спартак Москва, Аустрија Беч, Вест Хем, Херта, Панатинаикос, Мидтјиланд, Ријека.
НЕНОСИОЦИ: Сасуоло, Рио Аве, Карабаг, Розенборг, Астана, Ворскла, Ростов, Астра, ХЈК Хелсинки, Хајдук Сплит, Арука, Аполон, Млада Болеслав, Динамо Минск, Црвена звезда, Османлиспор, Динамо Тбилиси, Тренчин, Хаполе Бер-Шева, Заглебје, Беитар Јерусалим, Партизани Тирана
Zajebite raspravu sa ološima koji su ispali iz evrope.
Daj da mi uđemo u LE.
Uz podršku najvernijih navijača na svijetu - Delija, možemo pobijediti svakoga. Samo da ne igramo protiv bratskog Spartaka iz Moskve, a najviše bih volio PAO da pokažemo zelenim zečevima kako se bodri klub, uz podršku naše braće sa Pireja. Ili Rijeku da pijevamo Kako je dobro vidjeti te opet, uvek se naježim uz tu pijesmu.
sećam se Inker ( inter ) - Zvezda dolaze cigani na stadion ja onako fazon 12 godina nemam pojma kolko u fazonu SAD ĆEMO DA VAS UBIJEMO USTAŠE SRBIJA BRE a oni pevaju fordžijske pesme i mirno prate meč. Tada sam shvatio da svet nije onakakav kakav izgleda u pričama.
Kakvi nosioci kad se ne zna još ko je prošao u sledeću rundu? A ni ko je sve ispao iz LŠ.
https://www.youtube.com/watch?v=LYSiVzc-PNA
Hahahahahahah
ali ne, ozbiljno sad, imaš otvoren rezultat iz prvog meča, igraš pred 50 soma ljudi protiv bugara jebenih i ti odlučiš da igraš bez klasičnog špica i sa dva zadnja vezna, pa tačno treba zabraniti fudbal u srbiji, stvarno treba ugasiti svetlo onaj ko poslednji izadje, nije fraza...
A i svi digli ruke, kao znaš kad ćemo proći sad u Ligu evrope, kad možemo da naletimo na moćni Slovan i Jang Bojs, gotova priča, znaš kad ćemo njih proći, znaš kad? Ja ću ti odgovoriti - Kad na vrbu rodi groždje, tad ćemo proći.
AZ Alkmar je uvek bio krem evropskog fudbala, da ne pričam o moćnom Makabiju iz Tel Aviva.
ma dobra je zvezda, sad ozb, očigledno je relativno ozbilajn tim ovo, ima šanse itekako, ludogorec je dobar