Prijava

Jer je dobio verbalni anal.

Sad kad fender poludi stavi fantomku izleti na ulicu i pretuce coveka zamisljajuci da je to topola. Onda ode na marakanu i ranese sebe , covica i dzajica.

Oj krv vam jebem , pa poslije kažu sa grobarima uvijek komedija ahahhahahahahahhahahahhhah

AHAHAHAHAHHA seka brate razvaljujes humorom ahahahah samo tako nastavi care!!!!

Ćuti rasni da ti ne nadjem ajpi adresu!!!1!

ЈА СЕ ПЛАШИМ ФЕНДЕРА!!1

ako ima neko neki dobar link nek baci nestala kablovska kod mene

i ja trazim ali nema

ахаагааџаџаџ како сам ово пропустио, закувало се на теми и то је један од виновника Фендер, нисам до сад видео да је овако полудео, невероватно, све што имам да кажем је

ЈА СЕ ПЛАШИМ ФЕНДЕРА!!1

Е расни поласкан сам што си моје стихове метно на профил. Шта поласкан, почаствован.

A svoje nisam! Vidis li ti kolika sam ja dusa od coveka?

Ја немам лепе речи какав си ти морална громада од чоека. И онда видим како те неки небитни и нелол аутори прозивају и срце ми се цепа на субатомске честице. Изгледа да овим сајтом владају гробари па им ваљда зато сметаш..

Jednom sam cak pozvao humanitarni broj i poklonio nekome 50 dinara. Eto kakav sam.

Колико је то у босанским маркама?

80 feninga !!!!! Ej!!!

Расни донира!

Evo nešto što sam sinoć doznao. Vranješ se sve dogovorio sa Kokezom i Tončevim oko transfera, a njih dvojica su stopirala Džajin transfer Miladinovića u klub, pa sad Džaja šilji muda i stopira prelazak Vranješa da bi se osvetio ovima. Tamo cirkus u upravi.
A letos onaj Radivojević iz Javora, došalo lik na Marakanu bukvalno da potpiše ugovor i zove ga Keka il' kako se već zove i pita ga kako misli da ide u Zvezdu, kad mu on nije menadžer i prc.
Inače, Mustafu među grobare doveo Stojadinović.

SAVO PAVIĆEVIĆ ŠA LA LA LA LA

vranjes je kurac od igraca.dzaja je matora izlapotina,a ovi ostali su gori od njega.

"Poštovana gospodo,
Ovo vam piše navijač Crvene zvezde od 39 godina, koji svakoga dana, pored toga što brine kako da prehrani porodicu, više brine oko toga šta i kako se dešava u mom voljenom klubu. Ne znam da li hoćete, želite ili možete da pročitate ovaj moj mejl, ali ja imam obavezu da vam se kao navijač obratim i sebi olakšam dušu napaćenu.
Čemu vi služite kao uprava kluba? Zašto ste gospodo dovedeni one noći u klub? Šta je pravi razloga vašeg upada? Da li je to možda da Zvezdu spasite daljeg propadanja ili da je skroz upropastite? Zašto svakog dana stižu najružnije vesti iz mog voljenog kluba, i to samo zato što niko od vas neće da radi ono što treba i zašto je doveden! Imate li vi obraza, ima li neko od vas imalo stida prema nama, običnim navijačima, koji odvajamo poslednji dinar kako bismo bili na tribini i po kiši, i po snegu, i po suncu, bodreći svoj voljeni klub? Da li je vas briga za nas obične navijače ili smatrate da smo dovoljno ludi što ovoliko volimo klub, pa i po cenu da ga upropastite?
Gospodo... Gladni smo titule, gladni smo uspeha, i gladni smo iskrenosti prema nama! Dokle više jedno da pričate i da se slikate, a drugo da radite? Ako vam je teško naći novac za igrače, budite iskreni prema tim momcima, recite da nemate, dajte im papire, a mi da igramo s našim klincima, ako u međuvremenu i oni ne odu iz kluba, a samo u današnjem danu ste, gospodo, izgubili bisere Luku Lukovića i Šiškova!!!
Zašto nas svakoga dana stavljate na stub srama, da se sramimo pred decom koja nas pitaju kada će titula jer, recimo, moji sinovi je još nisu zapamtili... Sramimo se od komšija, prijatelja, savijamo glave na pitanje šta se ovo dešava u Crvenoj zvezdi... Nama bride obrazi, mi smo ti koji ne idemo na spavanje veseli, već sa mišlju kako da pronađemo novac da pomognemo klubu, dok vas za to baš briga očigledno i svakog dana gledate kako naš klub propada, kako nismo u stanju decu našu da platimo, kako nijedno pojačanje ne dolazi, i kako nas, da izvinete, zapišava ko god stigne!!!
Ovo je pismo običnog navijača, zabrinutog za svoj voljeni klub! Iskreno zabrinutog, koji više neće i ne može da čuti dok gleda i čita svakodnevnu bruku koja se nastavlja kao neka španska serija...
Ili nešto preduzmite, ili odlazite... Spakujte svoje stvari, recite da ste nesposobni i da znamo na čemu smo, a ne da nas ovako postepeno uništavate! Mi kao normalni navijači nismo to zaslužili!!!"

умал се не усрах у гаће