Haha kad su izlazili na teren sudija pitao Luneta gde im je 11-i igrač, mislio da je Plavšić deo dečurlije za pod ruku, loooool.
Tri pitanja za pantere:
1. Da li je Zvezda kaznjena, vidim da se igra pred praznim tribinama? 2. Sta je Grujic jeo danas? 3. Zasto ste izdajnici?
1. Nemamo mi pun stadion na svakoj kao vi 2. Jeo droge i sibao koksa s maradonom 3. Kad vidimo tebe i takve nema druge nego izdaja
Jebiga, kad izdate svoj klub sto ne bi i drzavu. Das klub Covicu, izdas drzavu siptarima. Vama to od sad ko dobar dan. Jutros sam rasteravao neke debile oko zgrade, skupljaju se da idu na neku utakmicu. Peta kolona klinci.
Cao janpi kakosi
Jesi im skinuo dreseve ili samo samari?
Ćao vučićupederu gic, gic...
Janpi je brt vidis da drka klince
Kahriman je na nivou bajka samo nije simpatican
Jalovo ovo za sada a ja imam IZ KECA
kakva seljacka akcija ibanjeza i kataia
Nećemo nikome da otkrivamo, i dalje ću mu se obraćati kao vučićupederu. Biće to naša mala tajna :-)
idemo, penaltik
Decko umislio da je Suarez
Bravo hugo. Plasim se da hugov ucinak u zvezdi ne bude ono popisavanje groblja.
Mada i ako bude tako koga boli kurac nek se po njima popisao-dosta
UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE!!!!
Kurvinski jeste, al skroz dozvoljeno. Pa i Anri je to radio npr. pao mi na pamet jedan njegov gol iz slobodnjaka tako je dao.
Ovaj hugo sada sili da se iskupi jebem ga u prkno
Evo blagoja ide iz keca
Znas da kad sam video da sutira zamisljam njegovu facu kako se hvata za glavu i pognute glave odlazi.. :)
Dade ga Slavoljub zato, JEBI NE VADI
EDIT: EL IMA NEGDE JEVTINIH SKAFANDERA, DA SE NE SMRZNE 2% SRBIJE NA MINUS ČETRNES KEEKKE
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Haha kad su izlazili na teren sudija pitao Luneta gde im je 11-i igrač, mislio da je Plavšić deo dečurlije za pod ruku, loooool.
Tri pitanja za pantere:
1. Da li je Zvezda kaznjena, vidim da se igra pred praznim tribinama?
2. Sta je Grujic jeo danas?
3. Zasto ste izdajnici?
1. Nemamo mi pun stadion na svakoj kao vi
2. Jeo droge i sibao koksa s maradonom
3. Kad vidimo tebe i takve nema druge nego izdaja
Jebiga, kad izdate svoj klub sto ne bi i drzavu. Das klub Covicu, izdas drzavu siptarima. Vama to od sad ko dobar dan. Jutros sam rasteravao neke debile oko zgrade, skupljaju se da idu na neku utakmicu. Peta kolona klinci.
Cao janpi kakosi
Jesi im skinuo dreseve ili samo samari?
Ćao vučićupederu gic, gic...
Janpi je brt vidis da drka klince
Kahriman je na nivou bajka samo nije simpatican
Jalovo ovo za sada a ja imam IZ KECA
kakva seljacka akcija ibanjeza i kataia
Nećemo nikome da otkrivamo, i dalje ću mu se obraćati kao vučićupederu. Biće to naša mala tajna :-)
idemo, penaltik
Decko umislio da je Suarez
Bravo hugo. Plasim se da hugov ucinak u zvezdi ne bude ono popisavanje groblja.
Mada i ako bude tako koga boli kurac nek se po njima popisao-dosta
UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE!!!!
Kurvinski jeste, al skroz dozvoljeno. Pa i Anri je to radio npr. pao mi na pamet jedan njegov gol iz slobodnjaka tako je dao.
Ovaj hugo sada sili da se iskupi jebem ga u prkno
Evo blagoja ide iz keca
Znas da kad sam video da sutira zamisljam njegovu facu kako se hvata za glavu i pognute glave odlazi.. :)
Dade ga Slavoljub zato, JEBI NE VADI
EDIT: EL IMA NEGDE JEVTINIH SKAFANDERA, DA SE NE SMRZNE 2% SRBIJE NA MINUS ČETRNES KEEKKE