Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pre ovog gola još dva puta izlazili sami ispred golmana.
Gospodi pomiluj.
Od ovakvih stvari nastaju legende. Spremite se za decenije screenshotova, jebanja i svrsavanja po faci i slicnog punjenja.
Jel ti zima -21
Mi smo vas dobili 3:1, a nas će borac 5:1 znači vas bi borac dobio 8:2.
Šta sam rekao na prethodnoj strani za pojavljivanje vučićapedera na temi.
Inače potpuno si u pravu vučićupederu oko nastajanja legendi i ostalog što si napisao jer ako neko ima iskustva sa kamšotovanjem po faci to su definitivno navijači Partizana.
Mali hrvat ponovo obrce teze. Evo ti zasluzenih +21. jebo vam psihopata mater, samo ponizavate i pravite sprdnju od ove jadne zemlje.
Rasni, evo ti bolja logika: Mi smo od partizana primili tri puta manje golova u derbiju, dakle oni bi od borca primili 15!!!
Šta vam je sa zastavom, bubnjem i megafonom grobara iz Niša?
Tj neke treće grupe iz Niša kojoj smo uzeli zastavu.
5 komada od Borca na cmarakani. Kraj za vjek vjekov.
Jel Vučić uzeo zastavu ili šta?
Jedno brdo 42 stepena razlike!
Ne postojite. Ovo ostaje zapisano dok Zlezda egzistira
http://www.dinamo-zagreb.8m.com/images/croatia_-_partizan_5-0.jpg
A superkup NDH?
Idi bogati puče petarda. Alkosan nije uopšte imao milosti prema nama, a bio nam je trener. Šmrc.
hahah šteta što nam i šesti nisu dali
Samo je kod nas čudno da drugi na tabeli, tj. treći, Čuka ima bod više, odere prvog, u drugim zemljama se zbog ovog i gledaju utakmice.
Meni ovo znači samo da bi trebalo da se trgnu jer su poslednje dve utakmice (ne računajući ovu) odigrali lošije nego inače što igraju. I da se niz u prvenstvu nastavlja iako gostujemo Čuki u sl. kolu.
Šteta, verovatno su se usrali, dvojica na kahrimana jbg.
Alo, ne pravite analize i razloge. 5 komada od Borca.
Čekaj bre stvarno, Borac je treći na tabeli što ne bismo mi izgubili od njih u Kupu. Pri tom i sad je bilo mnogo golova kao i na ovoj koju smo igrali u prvenstvu. A da, zaboravio sam da je u prvenstvu ta utakmcia bila nameštena pošto je Zvezda pobedila.