FK Crvena Zvezda

1. Da. Mada ne zbog toga. Pogledao sam pre 15 minuta nešto u novčanik i izgubio sam 20 E negde.

Зарадило се од свадбе, па се разбацујеш парама, а народ гладан и јадан. Кајзен дуради нешто.

2. Dzonija banovati trajno! Pa covece tebe moja baba moze da istroluje za Partizan...

3. Зарадило се од свадбе, па се разбацујеш парама, а народ гладан и јадан. Кајзен дуради нешто.

E nije, verovao ili ne prošao sam tačno na nuli. Kratak jedno 200E da zatvorim kompletnu priču, ali i to je super prolaz stvarno. Zadovoljan sam.

Dzonija banovati trajno! Pa covece tebe moja baba moze da istroluje za Partizan...

Slušaj dečko, moraš ti definiciju trola da naučiš.

4. Дај шта серете који курац и треба да нас прозивају бре! Треба и ми њих да прозивамо, све је то нормално, а сви се нешто правите фини.

5. Seti se janpija... tetratrol!

6. Вешовићу треба обе леве ноге поломити, пошто десну нема! Још је идиот нашао да се бије са Делијама. Отерати ту дилеју из Звезде, али одма'!

Johnny Kurajber
    Mada stvarno me jedna stvar zanima. Da li je u principu mislite da treba da bude ovog međusobnog peckanja i podjebavanja ili ne?

Џони, можемо да се подјебавамо, али не у овој теми. Мени делује испод части, испао бих тежак комплексаш да било шта пишем по Партизановим темама са циљем да прозивам или пљујем Партизан и Гробаре, тј. да радим исто што и ти кад дођеш овде. Мада твоје прозивке су ништа наспрам оног шта овде пишемо ми што навијамо за Звезду.

7. Па озбиљно, кад смо очајни и једни и други. Да једни знају нешто, па човек да каже да је греота да прозива ове друге, а овако бугарин прозива бугарина да је румун. Чуј ми курче како муда зврче.
    Елем.
    http://www.dodaj.rs/f/l/10N/2HoflFvB/41gu3.gif

8. Вешовићу треба обе леве ноге поломити, пошто десну нема

Kako je bre nema, kad on samo sa njom igra ?

9. Та му десна вреди три леве, пошто ни њу не уме да користи како треба.

10. Jedan od vrlo, vrlo retkih komentara sa b92 koji ima smisla:

Ne, uopšte mi nije teško ovo da kažem: Zbogom, Zvezdo!

Nakupio sam godina ovoliko, gledao moju Zvezdu još od vremena Džaje, Trifketa i Kuleta, prošao sve sa Pižonom i Duletom, a onda doživeo i najveću sreću - osvajanje Evrope.
    Tih uspomena se ne stidim. Naprotiv, presrećan sam što su deo mene, ovakvog kakav sam danas u 53. godini.

Ali, kao što ne mogu da vratim u život pokojnog oca, ujaka, o starijima da ne govorim - tako sam već zapalio sveću mojoj Zvezdi. Jer, nje više nema niti će je biti. Ostali su samo poluljudi, džeparoši i lopovi, neki veći neki manji. Ostali su nekakvi navijači koji sebe zovu "Delije" i koji su, očigledno je, postali veći od samog kluba za koji navijaju. Oni i svetle i mrače, skidaju igračima dresove dok skandiraju imena kojekakvih kriminalaca iz sveta šljama.
    Jedni druge potpuno zaslužuju. To je ta idealna spona.

A meni, matorom i "vremenom pregaženom" navijaču preostaje samo da svakog marta zapalim sveću-. Za pokoj duše. I u znak sećanja na Rajka, Batu, Šekija, Boru, Kuleta, Džaju (igrača, naravno), Blekija, Pižona, Duleta, Piksija, generaciju iz Barija... i to bi bilo to.
    (Aj, zbogom!, 7. oktobar 2013 05:10)

11. Ne kapiram vas.
    Izgubili izgubili jbg. Fudbal, igra, drugi su bolji, jači, brži i pobeđuju. Nema tu šta da se palamudi. Crvena Zvezda će biti Crvena Zvezda i u srpskoj ligi Beograd.
    Voliš klub ili ne znam Pižona, Blažića ili ovog malog kako se zove MIliunovića? Ok da ispizdiš ali kakvo paljenje sveća kakvi kurci. U poslednjih 20 i kusur godina smo izgubili 150% teritorije da ne pričam o ugledu i poštovanju a vas kao boli to što Čukarički dobije Zvezdu?
    Nesretnici.

12. Crvena Zvezda će biti Crvena Zvezda i u srpskoj ligi Beograd.

Црвена звезда би у Српској Лиги Београд била исто што и Црвена звезда из Малог Мокрог Луга, дакле мали клуб.

Ако ти мислиш да игра име и да је само то битно, онда је трагедија да Звезда изгуби и од Партизана, а камоли од неког тамо у клуба као што су Чукарички, Железничар из Бара Венеције, ГСП Полет, Слога из Лисичијег Потока....

И мађарски Хонвед је некад био велики европски клуб... И Мађарима је више неважан, а камоли Европи....

13. Meni je lično dosadilo vređanje igrača. Više ih ne bodrimo kada je teško nego ih vređamo?
    A ono "i u sreći i u tuzi sever će s' tobom biti"?
    "I kada gubimo i kada vodimo mi tebi pevamo"?

14. SRNIĆU PIZDO ZVEZDANU SI IZDO!

15. zasto da podrzis nekog ko se ne trudi na terenu?

16. СРНИЋУ, ГРОБАРУ! СА'РАНИЈО СИ СВОЈУ ЗВЕЗДУ!

(Додуше отплакао је мало после постигнутиг гола, човек зна за ред, уме да испоштује своје најближе.)

17. PIČKA PRODANA SRNIĆ. NIJE HTEO ZA ZVEZDANU DŽABA DA TRENIRA I DA BUDE ZAMENA KASALICI !!!

18. DOK JE NAMA PEJČNIKA
    ŽIVOGA ZDRAVOGA
    SRNIĆI SE VRATIT NEĆE!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.