FK Crvena Zvezda

1. bombas
    Dosli cigani da kradu. Pu cigani, stvarno su govna ciganska.

"Нема код нас гомна. То је све ЋИСТ бакар и аламин." (Цигани из Звездине управе)

Код нас Цигани, код вас Ђура и шверцери.
    Топчидерско брдо - бувљак!

2. Vala bas. Samo, mi oteramo Djuru, a cigani ostaju cigani. Prc.

3. I ostavte se vise prozivki Djonijeve zene. Mislim od cigana se svasta moze ocekivati, ali sto je mnogo mnogo je.

4. jebem im majku nek proglase bankrot svakoko cemo i ovako ispasti iz lige

5. bombas

А не, не. Не прозивамо Џонијеву жену него Џонија. Стандардно зезање свеже ожењених.

Ми остајемо Цигани и кад нам оду Цигани. Нису сви Цигани исти јер код нас се Цигани деле на Цигане, Цигане и... Цигане.

Али ви и кад отерате таксисту, опет остајете бескућници. Кад су вас довели из Загреба 1945. године бар сте имали где да одседнете. ОПААААААА!

SiM

Докле год клупска политика зависи од Шавијиног расположења, неће нам бити боље. Мени су неке ствари почеле да бивају мучне још док је Пикси био председник. Одем на Север, сретнем гомилу пичкица од 14-15 година који дођу зализани, у фенси гардероби, у групи од њих 7-8, воде неке ћурке од клинки са собом, да из задиве како су "хулигани", гледају те попреко, покушавају да воде навијање и још ти нешто серу. А лупиш једном смрдљивку шамар, петорица седну на дупе. Е, такви су врбовани у време Лукића да долазе масовно на трибину и сад ми они намећу мишљење, воде Звездине странице по Фејсу, једу говна на тим истим страницама на сваких 5 минута, а већина њих није била ни рођена кад је Звезда била првак света.

6. veverice dobar ti prosek :)

7. Ахахаха, нисам ово ја. Ово другар писао, мени просек 6,57. :Д

8. Sva sreća, nije to prozivanje moje žene, jer to bi bilo jako ružno, nego mene da sam papučar, što je OK, jer opet svaki put je to rečeno nekako sa tonom kao da je krajnje zezanje te nisam shvatio kao uvredu takve postove. Dobro, malo bi se možda Ela uvredila da joj neko kaže kako gleda Sulejmana, al opet aj sad nije strašno.

Capoon, sanitarni je prvi počeo lično da vređa, a to kapiram, jer ste kao navijači Zvezde u nemogućnosti da se prozivate sa navijačima Partizana, s obzirom da se argument "Bari" napiše ili izgovori za sekund, dva i dalje nema šta, tako da ništa drugo ne preostaje, pa je i sanitarni pošao putem da mene lično vređa. OK, izgladili smo.

Ljudi zajebavam se i prozivam jer je to srž odnosa Partizan-Zvezda. Nemoj da ste jadnici i da se drkate ili tako nešto slično, jer bi vi to isto radili da ste uzeli šest tiula za redom u fudbalu. Sve je to zajebancija.

I naravno da ću da vas zajebavam. Zajebavajte i vi takođe kada budete u poziciji to da radite. Bole me brige.

Па пре бих дао Курајберу да води Звезду него да је и даље гледам такву.

Ja bi je bolje vodio od Čovića.

http://youtu.be/JvLSPnQAfL4

9. CIGANI IDITE NA SVOJU TEMU!

10. Pa nema tema Boljevci jebiga.

11. CIGANI IDITE U SVOJU ZEMLJU

AHAHA

12. Поставља се питање а то већ знају сви... КОМПЛЕКСИ СУ НЕИЗЛЕЧИВИИИИИИИИИИИ

13. Nije tako crno Devetare. Možda uz neku ozbiljnu grupnu terapiju i uspete da se izlečite, al' trebaće godine, možda i decenije.

14. KO IMA VECU POSETU NA STADIONU? MI
    KO IMA VECI STADION? MI
    KO IMA SVOJ STADION? MI
    KO IMA VISE NAVIJACA? MI
    KO IMA VISE POSTOVA NA TEMI? MI
    KO IMA STARIJU TEMU? MI
    KOME OSNIVAC TEME IMA U NIKU CZV ? VAMA
    OPAAAAAA BOLJI SMO HULIGANI SVRSIM VAM NA TEMU

15. Nije tako crno Devetare. Možda uz neku ozbiljnu grupnu terapiju i uspete da se izlečite, al' trebaće godine, možda i decenije.

То у свје име ;) ?

16. Johnny Kurajber
    Pa nema tema Boljevci jebiga.

Курајбер бигођако и билиџавно!
    Београд - романех Форо!
    Маракана - романех кхер!
    Ашунес!

Не мош то тако! Ми Цигани неће дидемо нигде па ни у ти Бољевци! Аракх, Девла! Боже, саћувај!! Пре ће думремо нег додемо тамо. Нек там пошљу они Кинези из Јапан, мајке им га кореанске...

МАРАКАНОООО, МАРАКАНОООО, МОЈА СРЕЋОООО МОЈА РАНООООО...

17. E nas napadaju ñavijaci koji ne,aju svoj stadion!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.