FK Crvena Zvezda

1. http://www.youtube.com/watch?v=GpUaD7BjLAA
    Најјачи клип који сам видио у последње 3 године :)

2. Imaju legitimno moralno i navijačko pravo i obavezu, da nas zajebavaju, prozivaju i zapišavaju.
    Za to nemamo da se ljutimo ni na koga drugog sem na sebe.
    Kad mi budemo pobeđivali svaki derbi i osvajli ligu X puta za redom, a oni gubili tri tekeme u osam kola, zajebavaćemo mi njih.
    Istrpite zajebanciju ko ljudi, ionako smo je zaslužili.

3. Mister No, hvala na pozivu.

Potrebno je uputiti dopis olimpijskom komitetu da se raazmotri kandidovanje za olimpijski sport odredjenih disciplina koje su patentirale Delije (ili Panteri na kosarci).

- Cijih navijaca vise ima
    - Koji su navijaci glasniji
    - Ko je pobio vise Srba (Tudjman ili Krcun)
    - Kolicina soli koju semenkari stavljaju u fiseke
    - Broj pisoara na stadionu
    - Pominjanje reci Bari sto vise puta u jednoj recenici
    - Jedna koja je posebno komplikovana ali je valja razmotriti: Ciji navijaci su vise puta popljuvali svoje prvotimce kada dobiju raskid ugovora uz obavezan komentar: Nisi nikad ni bio za Zvezdu, odlicno sto si otisao. Rekao sam da je komplikovano, jer dok ti igraci ne raskinu ugovor u njih se polazu ogromne nade za titulu.
    - Cije kurve sa sipke imaju vece sise

Marginalne stvari kao sto je igra na terenu i postignut rezultat, ocito vise ne zanimaju vecinsku (do 98%) Srbiju.

4. haha tole ubijo omegu

5. videcomo ko ce da pusi kitu u derbiju. a to sto je vama krivo vas u proseku ima 3000 na utakmici a nas 20 000 , sto ne mozete da se cujete od nas , sto vam je wc na pasnjaku 2x2 , sto ni taj pasnjak nije vas, sto nikada necete osvojiti ls, e vama je to krivo pa kao govorite boli nas kurac za to mi smo dobri na terenu. al kurac u evropi vas jebe ko stigne ( ko i nas) rasirite dupeta aelu la ma sol, petah tikvi i samroku. a u domacoj ligi vas jebu donji srem , javor i ostale sile ( isti ste kurac ko i mi)

6. videcomo ko ce da pusi kitu u derbiju. a to sto je vama krivo vas u proseku ima 3000 na utakmici a nas 20 000 , sto ne mozete da se cujete od nas , sto vam je wc na pasnjaku 2x2 , sto ni taj pasnjak nije vas, sto nikada necete osvojiti ls, e vama je to krivo pa kao govorite boli nas kurac za to mi smo dobri na terenu. al kurac u evropi vas jebe ko stigne ( ko i nas) rasirite dupeta aelu la ma sol, petah tikvi i samroku. a u domacoj ligi vas jebu donji srem , javor i ostale sile ( isti ste kurac ko i mi)

http://cdn.meme.li/i/f2io8.jpg

7. RASNI GLORIOUS MASTER RACE

8. Мој шуљ је добио рак и сиду од ове слике. Докле са овим Најнгег проамеричким хумором домаћи издајници свете СрБске Земље?

9. A KO IMA VISE POSTOVA NA TEMI? A? PA MI NARAVNO.

10. Колико ми у ствари доминирамо.

11. A KO IMA VISE POSTOVA NA TEMI? A? PA MI NARAVNO.

Колико ми у ствари доминирамо.

МА БРААВО ДЕВОЈКЕЕ

12. A CIJA JE TEMA STARIJA? PA NASA OPAAAAAAAAA

13. A CIJI OSNIVAC TEME IMA CZV U NIKU? PA VAS OPAAAAAAA

14. Мој шуљ је добио рак и сиду од ове слике. Докле са овим Најнгег проамеричким хумором домаћи издајници свете СрБске Земље?

Evo, ja se izvinjavam.

Potpuno odsustvo smisla, gramatike i pismenosti u tvom pisanju me je nateralo da posegnem za proameričkim humorom kako bih opisao transfer blama koji sam doživeo.

Bolje?

15. Набијај комплексе, постављај стандарде, воздижи СрБство, брани Косово.

Доминирање у свим сегментима интернет хулиганства.

Да сам гробар убијо бих се. Сикиром.

16. Што си ложана Лари дечкоња?

17. Kako što sam ložana, pa je l' sam cigan il' nisam? To mi je u opisu posla.

18. ЈЕСИ! Добродошао у фамилију брате не изувај се.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.