FK Crvena Zvezda

1. Дајте, бре, браћо, Цигани. Нећемо да будемо к'о ови Забрањени и Алкатраз што се свађају и бију на улици к'о Цигани. Нисмо ми толики Цигани.

2. То Лари! Апсолутно романтично! Музика! Агресијаааааа!

Овако је Вучић ишао по Џају, Човићу иза леђа.
    http://www.youtube.com/watch?v=NvPZ0P8lGRA

3. jebo mu ja majku robovsku

4. Ne znam da l' je veća blamčina ova tema u poslednja 24 sata (doduše, bilo je dobrih postova, možda dva) ili stanje u klubu.

5. Ма постови су нам у складу са сРањем у клубу. Не можемо ми да се бламирамо овде колико ови наши анти-фудбалери на терену. Ово што је Омега синоћ урадио нисам виђао ни у сеоским лигама кад се намештају утакмице.

6. Бушидо је за Риху Вартбург.

7. Fenderu isljučit ću te iz pojačala pa ćeš mamici dideš razrook.

8. Шта кењаш, Рихо?!

9. sanitarni je prvi počeo lično da vređa

gde?
    ono,ako ti neko kaze da nesto tvoje nije ok,ne znaci da te taj neko vredja.takve stvari moras prihvatiti.dovoljno sam osoba da nekog ne nazivan degenerikom i retardom ako ima razlicito misljenje.jebi ga,takav sam.ne zameram.kao sto kazes,ovde ti je izduvni ventil.ako,opusti se,ovo je i mesto za to.

edit:sada nesto kapiram,bolje da stave njegusa.vise nije ni bitno kakav je trener,al ovaj je makar igrao za zvezdu.ionako ih kupe sa ulice.

10. Е не може да твој пост буде вазда задњи!!1

Још си неопредељен а у току је 216-та ванредна судбоносна седница ФК Црвена Звезда. Але.

11. Јанпи, ко је ово луче? Ко ово креше? Не препознајем је од овог њеног пачјег израза лица, тад бар 200 девојака изгледа идентично. И какве везе она има са Звездом?

12. То је Џајина ћера колко ја знам лол

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.