Da se ne vraćamo, jesi, ali si i u pravu da sam preterao i napisao ružne stvari. Nadam se da možeš da pređeš preko sranja koje sam napisao i da smo OK, jer ne mislim to sve svakako.
Moja greška.
Da se ne vraćamo, jesi, ali si i u pravu da sam preterao i napisao ružne stvari. Nadam se da možeš da pređeš preko sranja koje sam napisao i da smo OK, jer ne mislim to sve svakako.
Moja greška.
da se ne vracam,mislim da nisam,al nije ni bitno.brate,nema potrebe da se prelazi preko bilo cega.ne smatram ja bilo nesto strasno.internet,svi seremo.svako dobro.
Драги председниче.
Обраћам вам се овим путем револтован "одличним" играма наших девојака у клубу. Заиста, отпор који су пружили екипи Чукаричког који је мушки фудбалски клуб је предиван. Примити само два гола од екипе која међу ногама има пишу а не женски полни орган је нешто што ме очарало и што ме наводи да помислим да се враћају славни дани наше прошлости
Дио мог писма :Д
Која? Је л' она коју Бабовић креше или она друга?
Moja greška.
Јанпи, ко је ово луче? Ко ово креше?
ih bre fender pa vise para uloziste u ovo nego u omladinsku skolu a ne znas ko je.
Janpi jel ti mozda komentarises po blicu i nik ti je gandra ili vas ima vise teskih slucajeva?
Лооооол :)
Реално ова тема је наача.
E jel istina da se vesovic potukao sa navijacem ? Jel ko bio na utakmici?
ih bre fender pa vise para uloziste u ovo nego u omladinsku skolu a ne znas ko je.
Значи, ипак је креше...
Јепсе, Бабињо! :)))))))))))))
Jedino dovro u ovoj sezoni je to sto sad razigravamo i drugi tim. Ostalo je sve govno.
Moja greška.
da se ne vracam,mislim da nisam,al nije ni bitno.brate,nema potrebe da se prelazi preko bilo cega.ne smatram ja bilo nesto strasno.internet,svi seremo.svako dobro.
Зашто Џаја неће да ми одговори на мејл ?
Јер га боли курац, а вероватно и нуме јер је матор човек. А и стигло му је сто иљада мејлова.
e ja saljem na red star shop
al ni oni ne odgovaraju
Зашто Џаја неће да ми одговори на мејл ?
Ja poslao još juče. Još mi ništa ne odgovara gmaz. http://i.imgur.com/8yBZ23y.png
Драги председниче.
Обраћам вам се овим путем револтован "одличним" играма наших девојака у клубу. Заиста, отпор који су пружили екипи Чукаричког који је мушки фудбалски клуб је предиван. Примити само два гола од екипе која међу ногама има пишу а не женски полни орган је нешто што ме очарало и што ме наводи да помислим да се враћају славни дани наше прошлости
Дио мог писма :Д
хахахаха
матори, ја сам управо доживео моменат пирамиде и сконтао да се ништа није променило од одласка лукића... и џајић је го курац, сви су го курац...
Tojeto, ovako i mi trebamo:
http://www.youtube.com/watch?v=yY0Py5gk_No
Filozofija gloa kurca vodi u prpoast. Št je sledeće, golo mudo?