FK Crvena Zvezda

1. Vau, jebote, nikle pečurke na pašnjaku, vau.
    Viš kolike su, dovoljna je jedna noć da to izđika.

2. Па то, а сви се примили нешто, види се да нису ушли у шуму у животу.

3. Može li neko onog Kasalicu da ubije, kad god ja gledam lik zna da trči samo pravo i izgubi loptu?

4. napravili toliko frku od toga da je biljka izrasla iz zemlje u travi.jer je to nemoguce...

5. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=24&nav_id=769107
    Valdemar se zajebo što nikad nije trenirao fudbal em imaju pečurke em kvalitetnu travu lolo

Vau, jebote, nikle pečurke na pašnjaku, vau.
    Viš kolike su, dovoljna je jedna noć da to izđika.

Jebiga mora o nečemu da se piše valjda je sve smorilo da čitaju o dugovima pa novinarska govna promenila temu

6. Ledeni
    Može li neko onog Kasalicu da ubije, kad god ja gledam lik zna da trči samo pravo i izgubi loptu?

Ко? Касалица - Падалица? Ма то је њему као и Милијашу, Вешовићу, Милуновићу и оном крпеном лутку Младеновићу од ових гљива лудара што ничу на Маракани.

7. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=25&nav_id=769627

Ninković je proglašen za najboljeg igrača Zvezde u avgustu i dobio nagradu koju zajedno dodeljuju klub i sponzor Puma. On je dobio
    vaučer za kupovini u prodavnicama N sport od 20.000 dinara, koji će pokloniti mladom navijaču Zvezde iz Bjeljine Gojku Đuriću, koji se, kako je rečeno, sam brine o ocu.

Нине краљ.

8. Šampon protiv pruti "Favorit" na bazi pečuraka. Deluje u samom korenu dlake.

Bajković: Čim sam počeo da koristim šampon Favorit, jeb'o sam Zoricu Marković.

Favorit šampon. Dostupan na svim bolje snabdevenim pijacama.

9. Прути. Аџаџаџа. џаџа. џа. а.

10. 4 turska u prva 4

11. kaće se plasira onaj vojni stadion, iz komšiluka? kad budu manevri?

12. cim osvojimo titulu u pravljenju buke i pripremnom periodu. ove ostale nisu vredne proslavljanja

13. Jebem ti život privedoše me!
    Snimam ti ja pumpu NISovu kod Plane kad eto ti brda buseva, Delije krenule u Niš. Pešesnajes marica i patrola ih prati i stadoše oni tu da pišaju i panduri sa njima a ja mukica stojim sa onim rancem u gomili kad eto ti pandura.
    Šta je rancu? Dokumenta! - Naravno dokumenta mi u prenoćišu i mene u majmunaru pa u stanicu u Plani, sat vremena je njima trebalo da skontaju da nemam bombu u rancu. :)
    Inače kad su me privodili navijači mi skandirali
    OOOOoo RAZNESI IH SVE! hahahaha
    Nadam se da ćemo pregaziti Nišavu ko plitak potok.

14. Преноси ли ко ове слепце?

15. JEBI ZVEZDO GLUPE CIGANE

Nije čovek morao ni da skače...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.