FK Crvena Zvezda

1. ЈЕБИ ЗВЕЗДО ВОЈВОЂАНСКЕ ГРОБАРЕ

2. Нисам гледао прво полувреме, зашто је Славиша носио маркер, и то наопачке!?

3. Тај рад, Мрђа му срушио снове а нама донео јесењу вицешампионску титулу идемооо

4. А Џони већ направио у пејнту слику како Оњило једе говна Вукчевићу са коментаром "њами њами, једем говна гробарска, пишање у нероткињу, курац лајна брадавица сперма"

5. Jel ovo djoni trazi jedan debeli crni?

6. Ajmo svi u glas:

TOLE LOPOVEEEEEEEEEEEEEE!
    SRBIJA CELA ZNA DA JE LOPOVCINA KARADZIC TOMISLAAAAAAAV

Najsladje mi je kad jedete svoja govna o namestanju. Kenjate o partizanu a onda toliko ocigledno namestite, da se svaki put pitam sta je u mozgovima u tim trenucima..

7. Daj ljudi ne serite, po cemu je ova utakmica namestena?

8. Мени није јасно ко намешта текму у 92-ом минута а да је притом имао пенал 10 минута пре?

9. Лол Гази, пенал је био и гол у 91 није намештањка, шта је с мозгом децхко?

10. Ахтунг,ахтунг, тролинг.

11. Hugocavez

Мени није јасно ко намешта текму у 92-ом минута а да је притом имао пенал 10 минута пре?

Хахахахахах, знао сам.

Јеботе, онај из Спартака прошле недеље намерно промашује лопту на 30 сантима од гола, ови сад пуштају Звездине играче да дају гол, а ви и једни и други браните своје и нападате њихове. Свака вама част кад сте у стању толико срања да прогутате.

12. мене занима шта брат запата има да каже о овој крађи?

13. Мене занима јел још неко, штоно веле браћа Кроати, похранио Бомбијеву слику на тврдом диску ради потоњег лакшег проналаска међу гробарском популацијом око стадиона Југословенске Народне Армије..ЗНА ЛИ ТИ ЖЕНА ШТО ПИШЕШ НА ИНТЕРНЕТИМА НЕСРЕЋО?

14. ови сад пуштају Звездине играче да дају гол

А добро, боље и ово него алфред џонатан квак постови.

15. еси луд тебра

16. Sime, sta ti pada na pamet, ja sam pacifista. Al ne znam batine da otrpim, pa ocu da ubodem vilama i sikirom.

17. I sta sad, fudbal pauza, Panteri se oprostili od slucajne i nicim izazvane Evrope... po kome sad da seremo? Jel ima neko bocanje ili badmington da su cigani losi?

18. једи говна

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.