FK Crvena Zvezda

1. Ahahahahahahahaaahaha

2. Шалим се, него нисам очекивао да имаш толико година, контао сам нешто "бомбаш му је ницк тотално нелол, постови лол...да..мора да је..ту негде рецимо друго средње, трогодишњи смер" :)

Нек је жива и здрава али није стадион место за децу, па још ЈНА...

3. Fala SIM.

Ide samo na utakmice manjeg rizika. Kad je gusto jok.

Kako da ne kenjam, pogle kakve paljevine imate. Jesi video na grobarskoj temi da se neko isprima? Nikad niko. Ovde se upisam od smeha svaki put.

4. Де нађоше ову боју мајку им јебем глупу?

5. Видим нема никог на трибинама, претпоставио сам да је нека мања утакмица, ви пуните лавор само за дерби и титов рођендан опааа

Ајде реално, на гробарској теми ми не спамујемо ни 10% ко ви, ево ја нисам постовао месецима..

6. Da li ste realni jebeno, ne može više da se dobije utakmica a da svi ne seru kako je nameštena.

7. Lari, ne znam cija je to praksa i ko je doveo do takve situacije sa nasim fudbalom.

8. ocekivao sam pobedu zvezde.kup vosa,zvezda liga.ta pogodba...desilo se to,al donekle.nije bilo namestanja.eventualno je imbecilni vranjes dobio pare da uspori svaku kontru i da ne primi nijednu loptu k'o svet,jebem ga u usta!bila zvezda bolja kada se sve sabere.realno x,al zvezda je za nijansu vise zasluzila pobedu.onaj penal se sudi,nije mu otkin'o nogu,pipn'o ga,al takve stvari se sude uvek.vosa primila 2 imbecilna gola iz peterca.poletanovic juce jeb'o uzduz i popreko.omladnici vose su jedna od najboljih generacija u poslednjih x godina.jos ce se cuti za pojedine.odlicno igraju.

9. Славиша је смислио страшну стратегију, нагурајте се у петерац и ваљда ће неко да га учачка. Клањам се магу тактике!

10. Da li ste realni jebeno, ne može više da se dobije utakmica a da svi ne seru kako je nameštena.

hehehe a jeste stvarno. Prošle godine nas cimaju kao namestili ste sa Smederevom. Bič pliz, kakvo bre smederevo, njih bi bez nameštanja pobedili naši omladinci i to da su bili pijani. Toliko je Smederevo bilo loše. Pa Omega im bio štoper.

11. Славиша је смислио страшну стратегију, нагурајте се у петерац и ваљда ће неко да га учачка. Клањам се магу тактике!

Прлаиновишћа да ставите на АМФ, он може и ван петерца да да гол.
    *надовезујем се, не причам сам са собом!

12. Славиша је смислио страшну стратегију

Ма нема ту ове или оне тактике, играш колико ти противник дозволи или ако си бољи за три класе ти диктираш темпо. Воша је добра и организована екипа а ми немамо Пирла и Ибру него Гогића и Дауду. Свако ко је тренирао зна да кад утакмица крене од тактике остају само дугмићи.

Ја би лично волео да су изненађења могућа свако коло, било би занимљивије. Овако кад вечити одиграју нерешено то је дан жалости. па ево погледајте ово коло у Премијер лиги. Манчестер није створио 2 шансе на домаћем терену, Сити немоћан против Саутемптона, један Челзи губи од моћног Стоука, Ливерпул добија на фору захваљујући зубатом лудаку. Свако коло прича за себе.

И ђони, оном ко је радио Чашу Илића на оној вашој теми треба дати орден :Д

13. na momente je utakmica bila lepa za gledanje.neke kontre,sanse,nesto se tu dogadjalo...

14. Џони, више се ни нашим темама него на глодарској, ал тако је то са вама: Волим Земун, ОФК-у, Рад, Олимпијакос и Звезду......

15. Vi uvek imate vaše tumačenje toga, ali istina je da sam vam preuzeo temu i dominiram njome.

16. Слободно, дођи и на трибину понекад, знамо да је код вас чемер, било вас је 40 јуче на брду ЧАСОВИ ЉУБАВИ

17. Pa 'bem li ga. Bio sam jednom. Reprezentacija igrala. Protiv Hrvata. Mladi. Vučinić igrao. Sedemdeset minuta se čupaju stolice, lomi sever. Ja pitam ove moje drugare koji su tog trenutka, a neki i sada ozbiljni kod vas: "Jebem mu mater, kako dozvoljavate na vašem stadionu, na vašoj tribini likovi da lome stolice?"....A oni kao kažu: "Ma seljaci neki, ko zna odakle su došli."..........tek su u 70. minutu reagovali i počeli smo da ih bijemo. Razmišljam kod nas bi pri lomu prve stolice lik bio dislociran. Ozbiljno dislociran.
    Eto, to pamtim sa vaše tribine. Bio sam jednom i na Radovoj pre jedno sedam, osam godina.

Tako ste se smejali i 2003. godine, a znali ste da je razlog tome rat dve grupe i podela. Posle pune oči suza kada se opet spojimo. Onda nas u Kruševac ode 13000. Takav je vaš život i sudbina. Samo tih par godina dok smo razjedinjeni možete da se hvalite....i to samo posetom. Koja je juče bila slaba primećujem.

18. Шта слаба лоло, било вас 50 на брду :) А иначе вечито сте ви разједињени, јер јеби га, такви сте навијачи. Сећам се легендарне утакмице против Шахтјора, лига шампиона еј, вас 2-3 хиљаде дошло. Ал добро, било је баш хладно.

Код вас на шипци је стајао мој другар који је три пута био на Партизановој текми пре тога, пусти столице.