FK Crvena Zvezda

1. Не видим по чему би се ова сезона разликовала од претходних. Сад ћемо ми да кренемо да добијамо. Играћемо лоше али ћемо побеђивати, причаће се о звездином пролећу о томе како коначно узимамо титулу итд. Партизан ће неке текме продати неке киксирати, паника ће да се да се увуче међу гробаре, почеће опет да кењају о томе како нам Вучић намешта титулу, како се још на почетку сезоне знало да ће Звезда бити првак бла,бла,бла. Неколико утакмица пред дерби ми киксирамо, Партизан прилази на бод или два разлике или прелази у водство. Ми крећемо са причом о томе како нам Толе неда да будемо прваци и како ћемо искарати Гробаре у дербију. На дербију у првом полувремену ће бити велика борба, бићемо равноправни, биће икс на полувремену. Друго полувреме Партизан доминира, срећом по нас добиће нас голом разлике. После дербије губимо макар две од три текме и на крају једва заузимамо друго место. Живи били видели.

2. dečko, opljačkaćeš kladionice

3. Реално, Фађо. Тако је било у последњих 5 година, биће опет.

4. ЈА ЗАЖДИО БАКЉУ У ТО ИМЕ :)

5. Ja ne znam kakve oni pripreme prolaze da popadaju do 60 minuta, to je jedino sto me brine, dok mogu trčati dobro igraju , bice i bolje , samo kondicija nas jebe opasno

6. Pa ja mogu trcati preko sat a oni ne mogu, valjaju se ko italijani.

7. Teoretišem sa kolegom "šta bi bilo kad bi bilo" i oduševila me njegova izjava...

posle srpdnja sa ligom sampiona...
    na dobar stari nacin...
    mi je ne igramo inace,
    ali kad je igramo,
    MI JE OSVOJIMO

8. Danas me zove ćale posle tekme, i kaže ,,nije bilo tol'ko loše ovo, al' mi nije jasno kako Javor ima više snage i kondicije od nas''.

9. Zato što mi naše vodimo na pripreme u Deželu, a ovi iz Javora idu na Goliju da spremaju drva za nastavak grejne sezone.

10. Овај Лазовић се није препородио, он је јебено други човек.

11. Lazovic jebe. Na kraju sezone ga prodajemo za 9 miliona.

12. 57 година по броју титула сте први, браните традицију до последње капи крви!

Квалитет Касалице и момака је далеко испод Звездиног реномеа, ал видим борбу коначно, изгарање....

13. zvezda igrala protiv fenjerasa i vec se prica o izgaranju,prodaji igraca,tituli...protiv javora bi mogla ozbiljnija grupa rekreativaca da igra.

14. Прво полувреме било одлично, друго за заборав. Ваљање по трави против Јавора показује да појединци (или цео тим!?) имају муда величине грашка и снагу за једно добро полувреме. Што није довољно за титулу. Мада је и Патлиџан више-мање разочарао.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.