Smešni video klipovi

1. To pajkane moraju da rokaju time, kao, da znaju kako je onima koje 'apse, neki zakon u USA bemliga

2. АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА јој откад се нисам овако исмијао :ДД
    http://www.youtube.com/watch?v=865Ma3Z_ITc&feature=player_embedded

3. HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA SUNCE TI JEBEM

4. ххахахаа овакав сам ја био почетком осмог разреда

ЕДИТ: пази коментар и одговор на клипу:

sta se hvata za usta, ako je promukao?? sta ce mu to pomoci :D

sumarcina 3 hours ago
    prirodna ljudska reakcija, refleks...kad nesto ne ide kako treba kad se stidi, covjek ruku stavlja ne samo na usta vec na lice opcenito...isto radi kad laze, zamisli se itd....inace ja sam kurcev strucnjak za facijalne ekspresije i ljudske emocije

5. hahahaahhahhahaah
    Misko je malo promukao hahahah

6. a bre, peroviću, ovo je takav fejk da to boli :) nemoj mi reći da si mislio da je pravo?

7. Ne tebra... meni samo ovo na kraju kad digne pušku u stilu: AJ EM D KING lololo :)
    Pokidao sam se, pa bio fejk ili ne :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.