Kompromis?

1. Мени лично не представља проблем дупли налог, све док се са њега не вређа, НЕРЕАЛНО ОЦЕЊУЈЕ (плусује сопствен налог, или хејтује туђи) мада, у 99% модератори су предузели адекватне мере када је до оваквих ситуација долазило! Ево dbqp је чист пример! Е сада уколико до оваквих ситуација ипак дође, треба предузети одређене мере. То је на модовима да одлуче шта и како, а овде је очигледно да постоје одређене НЕ симпатије једних аутора према другима. У том случају могу да одлуче да ли ће да наставе да се мрзе, игноришу једни друге, или се помире. Сваки други вид је апсурдан, смешан, и патетичан. О чему ви причате. Размодовати Арте зато што има добре сисе, и лепо изгледа. Једноставно немојте гледати у њен профил и готово. А ЈТУ ако буде правио срања, биће санкционисан и то је све. И мени лично иде на курац са својим лепезама, и транвеститима. И шта могу?! Да га ингноришем, и то је све. То није разлог да неко нестане или буде банован са сајта што се мени не свиђа. Ствар личног мишљења!

2. U jebote... Najozbiljnija i najzanimljivija tema koju sam na vukajliji procitao, a tu sam od septembra 2008.god. Pohvalno je sto ste se svi potrudili i posteno izneli ste solidne argumente. Opstepoznato je da JTU ima vise naloga, ali da li on sa njih glasa za sebe? Kao NEKI? (molio bih da me neki mod ne isproziva jer sam i ja nekad nekoliko puta to uradio, ali sam sve to prevazisao) i mislim da sam zreo da u svakoj temi mogu razvopravno da diskutujem. Ali VECINA ZNA za jednog clana koji je nesto mnogo brzo uznapredovao, sta je sa tim, na snazi mu je maticni nalog a ovi su banovani verovatno? Ali srecno i jednima i drugima, nisam uopste ostecen ni sa jedne strane da bih pristupio jednoj strani. Aj pa tako... praticu ovu tematiku i dalje i nadam se da se pravda pobediti:). Pozz

3. Вуле Севаст је посебна прича... За сада држимо се теме... Није необично да човек са 500 дефиниција добије око 1000 гласова...Мислим, нису све толико срање :))

4. Naravno da je posebna prica ali sam dao kao primer! Sad su svi napali JTU-a kao da je jedini, ne kazem da je to pravicno ali pravda treba da vazi za sve, ali ipak od nekoga treba poceti:)

5. Ljizanine,daj onda svi da napravimo po jedno pedesetak naloga pa da ih na fin nacin iskoristimo,zloupotrebimo,da nas niko ne provali da bismo postigli sta?I kako ti meni garantujes da JTU nije zloupotrebljavao svoje naloge?Budi objektivan.

6. Ne znam koliko ljudi zna, ali ne postoji pouzdan način da se otkrije da li neko ima dupli nalog. Moderatori prate i poništavaju glasove kada procene da je neko "sumnjiv" (ne bih ulazio u detalje). Kada su poprilično sigurni(ponavljam nemoguće je biti 100% siguran) - banuju takve naloge.

7. Ја ништа не гарантујем, то мораш модове да питаш, јер ја не видим ни твој ни било чији други ИП... А они су већ предузимали мере, када је до сличних ситуација долазило...

8. Кајзене то ти није било паметно... Боље да си рекао, постоји поуздан начин :) Размисли, сам себи си скочио у тањир :)))

9. Ali ja obožavam da ljudima trošim vreme :) Neka se slobodno registruju i neka prođu kroz sve svoje definicije i glasaju, pa kad im moderator na jedan klik sve te glasove poništi, naučiće se da bolje cene svoje vreme :)

10. Bio sam malo van neta, pa posle mog posta nisam ucestvovao u daljoj raspravi.
    Ipak pazljivo sam procitao svaki vas post.
    Prvo, vidim izvinjenje JTU.
    Necu komentarisati njegova licna dela. Ali postujem.

JTU je prvi covek sa kojim sam usao u sukob. Zavrsio se sukob tako sto smo se izvinuli jedan drugom i krenuli dalje. Iz dana u dan vidim koliko je momak kvalitetan. Ipak, vecina to jos ne shvata.
    Ali da ne skrecem sa teme.

Ljizanin, svaka ti cast na ovim recenicama. Lepo receno i vrlo pametno.

A sad da odgovorim Defenderki.
    Dakle, mozes ti da govoris u ime odredjene grupe ljudi, ukoliko te za to ovlaste. Ovlascenja moraju da budu jasna. Ona ili nisu bila jasna, ili si ih ti prekrsila.
    Potvrda je upravo TEMPLAR. Decko koji je ocigledno prevaren i kojem je "prodata" totalno druga prica.

Mnogi se sa tvog spiska jos nisu ni obratili, tako da su i njihova imena pod velikim znakom pitanja , dok god ne potvrde to.

Dalje,
    Kazes da Arte sa avatarima treba da bude primer...

Forsira svoje telo. Pa sve i da forsira, ja zensko telo i zene vidim kao nesto najlepse na ovom svetu. Lepote zenskog tela ,odevenog pritom,apsolutno nisu za cenzurisanje.
    I ne vidim kome moze to da skodi i na koga negativno da utice.
    Uostalom, Ljizanin je na tu temu sve rekao.

Dalje,
    neki su grupu snobs and bitches shvatili preozbiljno. Poenta svega je bilo upravo ruganje ljudima koji ovde dolaze da bi se muvali, imali cyber sex, forsirali iskrivljene vrednosti u drustvu - vecina vas, postovao neke ili ne, zapravo jeste inteligentna i zna o cemu pricam.

Onda se pojavila neka druga grupa ljudi koja je to sve videla bukvalno i zapocela neki "rat", kojem smo se mi samo smejali.

Slazem se da je otislo dodjavola. Pa zato sada govorim i o pravim pobudama grupe snobova i kucki. Ranije nismo hteli to da kazemo, jer je vecina nas mislila da cete iskoristiti svoju inteligenciju, koju vecinom posedujete (ko god moze da ima dobre definicije i bude kreativan, ne moze da bude neinteligentan), ali ste bili lenji.

Jos jedna stvar Insolent,
    kazes nov sam, nemam predstave sta je i kako bilo ovde.
    Slazem se. Nemam.
    Ipak , dovoljno sam inteligentan da mogu da procenim potencijal necega i ono sto taj potencijal dovodi u pitanje. Takodje, posto sam nov, ti bi prva ,posto si stara clanica, trebala da razumes neke pocetnicke greske.
    Priznajem pravio sam greske.
    Bio preterano eksplicitan.
    Vredjao neke ljude koji mi se nisu svideli, umesto da im samo ukazem na neke stvari.
    To sam promenio.
    O koga god sam se ogresio, izvinio sam mu se. To ce vam potvrditi i pojedinoi clanovi peticije.
    O koga se nisam ogresio, necu se izvinjavati, jer ako ne cenim sebe - kako cu sutra druge.

Obzirom da sam nov, mozes kao starija ovde da mi ukazes na greske, a ne da me provociras nekim bezobraznim komentarima na definiciji i da nam to bude pocetak verbalne interakcije.
    Ja nisam kreten, svaku pozitivnu sugestiju usvajam.
    Ukoliko procenim da nesto ne valja, ljubazno cu se zahvaliti i nastaviti dalje.

Sto se toga tice toliko.

E sad glavna stvar -

O KAKVOM KOMPROMISU PRICAS?
    KAZES - PREDLOZI DOLAZE BRZO.

Kako mozes da trazis bilo kakav kompromis, ukoliko nemas predloge?

To onda nije zahtev za kompromis, vec uperivanje prstom u odredjenu grupu i poziv na "virtuelni linc".

Dakle , obzirom da trazis kompromis bez konkretnog predloga, svi u tom tvom pozivu mozemo videti samo tvoje licne pobude.

Do sledeceg ukljucenja.

11. Ја сам се већ извинио и знам да моја дела не могу да буду избрисана.
    Одлучио сам да не уносим терор сам. Да нисам, не би ме још ни оваква дупла листа чланова уразумила. Ја лично, пошто сам стављен на пиједестал могу само да вам кажем да пустите време да прође.
    Већ сам рекао да не желим да учествујем више ни у каквим чаркама и размирицама. Тако ће и остати и то је последње што имам да кажем на овој теми. Ако вам је баш стало толико до тога да будем банован, ви молите још више и скупите још више народа са мотикама да истерају Франкенштајна. А ја сам постигао што сам и желео.

12. Ođe ću da napišem onaj predlog što napisah i na JTU-ovu temu. Predlažem da se JTU. članovi i moderatori koji su bili s njim u paktu banuju trajno, pa ako 'oće, neka naprave druge naloge, ka' što je Less.More napravio.

JTU, izvinjenje se ne prifata, ono što ste zgriješili, za to morate da odgovarate. I ođe vlada neki zakon majku mu. Zar bi bilo u redu da neki kriminalac reče "Kajem se za sve. Oprostite mi, neću više." bude pušten na slobodu? Ne. I nikad neće. A i šta vas košta da dobijete trajni ban, samo napravite nove naloge i to je to. Nije smak svijeta.

13. Bušido, nemo' da te zamolim, JTU-u treba da vjerujem? Ja sam bar mislio za njega, ka' što i ti napisa', da ima svoje ja, ali ne da nema, no se uplašio ka' da odgovara za nekakav genocid. Sve što je izreka' na tu temu su gnusne laži, vjeruj mi, on je manipulator, a on kad stvarno bude mislio da mu je žao, očekuj smak svijeta. A kako izgleda, neće bit' smaka svijeta za njegovoga života.

Ja nisam za to da se iko banuje bez prijeke, ali baš prijeke potrebe, a ovo je prevršilo svaku mjeru. Pojedini moderatori su zloupotrijebili svoj položaj, i to ne jednom, no na stotinu puta, i ne tražim ništa nerealno, već ono što bi se na svaki sajt desilo.

"Velicina JTU je sto je rekao izvini cak i onima za koje je znao da to nece ceniti. "

Ti što ga cijene što se on izvinuo, njih neću da komentarišem, jer se na onu njegovu temu nije u prve postove javio nijedan uvrijeđeni, no sve neki što nemaju veze s tom temom. I mnogi od njih sa njim su u tu klapu, a klape treba sankcionisat', jer ako išta mrzim, to je kad neko voli da se pravi glavni i da manipuliše ljudima.

Ja neću više da odgovaram na ovu i JTU-ovu temu, dok ne vidim što će na kraj bit', a ja sam da' predloge kojima ravnih nema, u to sam siguran.

14. Мислим да се сајт претворио у разбеснелу масу која је жедна нечије крви, а то неваља никако. Серемо о демократији и прихватању туђег мишљења, а овамо неке спремамо на ломачу. Претерали сте га бре. Који вам је? Неком смета Артемида. Девојка која на овом сајту дише пуним плућима и показује шта је живот, извлачи из мишије рупе. Али изгледа да се неком свиђа да заувек буде у својој мишијој рупи. Пола сајта је на Фејбуку и раде шта год хоће, праве групе, удружују се и нико им ништа неможе, аи неће. Свако гледа своја посла. А овде???? Неки су се много опустили мислећи да им овај сајт припада. НЕ!! Овај сајт је створио исти човек који може и да га угаси. ПРЕСТАНИТЕ ВИШЕ СА УДРУЖИВАЊЕМ У МРЖЊИ, ПРОБАЈТЕ МАЛО ДА СЕ ВОЛИТЕ; НЕ БОЛИ НИШТА:

15. Imas pravo Korle. Slazem se...
    Ovo dokazuje moju pricu da su ljudi zli. Pogledajte sustinu i bice sve jasno.
    A da sam znao da ce ovo biti sredstvo za linc Artemide, ne bih se potpisao makar me banovali dok postoji internet.
    Ovako nesto je yuurusanai!

16. A to potvrdjuje moju tezu sa pocetka diskusije.

17. Moram da slažem i da opet postujem.

Jebote, nije ovo što se nama ne sviđa Artemida, nego je zbog toga šta su ona, JTU i pojedini radili. Pa to nije teško s'vatit' jebote...