Швепс са кокосом и данас на ташу неки шејк са јагодом исповраћах е одма у траву а деца ме гледају
pivski. jebeni. kvasac.
jebo. te. žasu.
Ау да. Фујчина.
Али зато је квас добар, онај у лименци, а БИП-ов ми гадњикав.
Топлу сурутку!!
Neki sirup dok sam bio malan, a nije mi ni aperol nešto
U ratu ćale švercovao benzin i pivo iz Bogatića, pa sam sa njim išao da mu pomažem. Dok se nisam naučio da pretačem onaj roze benzin iz vojnog kanistera od 20l u vlašu od 2l crevom bez pijenja i kapi, trebalo je vežbe. Koliko se sad sećam, mogu reći da i nije nekog ukusa.
Sperma koju Džela skuva.
Mukodin za kasalj, aulebati...
crno nikšićko pivo, možda mi bila muka od piva popijenog pre toga i omleta ali ostaje mi utisak da je odvratno
hahah boxere,al dzela to radi vrhunski.nemoj da ga vredjas sad,kad vredjas nekom kuhinju taj ti pljune u hranu...
Pljuvanje u spermu ne bih preživeo. Axaxaxax
jebo. te. žasu.
Istina :))
добро, вучици је огавна кафа, теби никшићко црно које је вероватно без премца од ових овде пива, шта је следеће? пијете ли воду с чесме, јок? гадно, а?
Next Joy, protresi kurac. Ono ima tako neki metalan ukus, da mi se čini da pijem tečnost iz akumulatora.
jebem ti, sad sam vidjela temu i opet se sjetila onog sranja od kokosa.
FUJ JEBENI
Davno nekad, otvorio čokoladno mleko u trouglastom tetrapaku, nisam skontao da je crklo, nagnuo, stisnuo i valjda ga pola u cugu sjurio sebi u ždrelo dok nisam osetio smradinu nevidjenu i trulež. Odmah i tog momenta pegla pa kad sam se sabrao bacao sam pegle još par puta nasumice. Smrdelo sve na trule zube i smrt. Davno je bilo, jako davno ali još uvek mi negde taj užas čuči u podsvesti.
Pomešao vruće mleko i vruć čaj, posle 2 gutljaja sam pokazao wc šolji ko je glavni.
Znam masu ljudi koji su došli da studiraju u mom gradu, ne mogu da je smisle, čak neke drugarice ne peru kosu sa njom, jer im navodno smrdi kosa onda :)
Sve je stvar navike. Kad neko navikne na čistu izvorsku vodu, onda je gradska voda iz vodovoda fuj. A kad cijeli život je piješ, onda je ok.
Вас којима је ракија одвратна треба протерати у Албанију.
швепс. било који. раније ми је био неподношљив, сад га и пијем кад нема шта друго.