Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. А шта ће да буде с овима из Тотенхема и Евертона? Чека се играње заосталог меча или упадају измене?

Ја имам Рунија, Лаки :П

2. NMF, metnuće oni taj Totenhem - Everton u zbir za neko drugo kolo, dešavalo se to i prošle godine, zbog snega i FA kupa.

3. Ово је нека мађија имам 7 бодова, укупно ми 4 играча изашла на терен. Још Видић није дочекао ни 60 минута.

4. Jebeni Hangeland, koga sam stavio kao izmenu, imao 6 poena a ja cuvam retardiranog Millera

5. Срање је што ми капитен није играо , Велшанин.И што који мој он не игра?Шта ,као Клеверли је бољи од њега , не разумем .......

6. A koja je fora sa Sitijem, jel se racuna ta tekma ? I ako se racuna, jel mogu ja sad da ubacim Dzeka koji mi je bio u zameni ?

7. ljudi, večeras ili najkasnije sutra videću kako rade ove lige, u usta jebem ove Engleze!

8. Grofe, koliko sam ja skontao, čeka se da odigra Siti, pa će nakon te tekme verovatno večeras ili sutra biti obavljene izmene i tek onda će biti izbačena tabela. A za head2head nemam pojma, mada mi i dalje nije u potpunosti baš najjasnije kako to funkcioniše

Ja 43 boda, kad zamene Sambu biće 45. Samo sam se zajebao za Hendersona, on imao 0, a druga izmena Simpson 6.

9. Ja ne znam kako ovo radi uopste, na koju foru se dobijaju bodovi ? :D

10. Ma za klasik je jasno...to će tek tad izaći, ali evo prošle godine je to mnog bolje bilo...

h2h ga utupio načisto...

Markobre, bodove dobijaš od svojih igrača. Ako na primer odbrambeni da gol dobijaš 6 poena, ako veznjak 5, ako da napadać 4, videćeš i sam, slično je i ako odbrambeni završi utakmicu bez primljenog gola i tako dalje, samo prevuči mišem preko igrača i videćeš :)

11. Скупио сам 56 поена и поред неиграња Џагиелке и Ленона. Усрали су ми Гамст и Тарабт, по 2 поена само, а и Карагер који је добио 1. Имао сам на клупи Вудгејта, узео човек 6, али шта да се ради.

12. Делим прво место са неким ликом који се потписо "Стефан Сими" који је тај?

Иначе 65 поена ...

13. Fino, fino, broj pet. :)

edit: šest, neko me nekako preteče dok sam žmurila. xD

14. Невероватан успех за моје Дебиле 34. место :) Шалу на страну стижем вас следеће коло!!!

15. Znači kalsik radi, h2h jede gomna, sad ćud a ga stavim na gameweek2 da vidim kako će sad da me zajebe...

ajde da se svi lepo potpišemo koji smo...

16. Ja okruglo 50,za 10. mesto...kako sam mislio da ce biti,dobro je!

17. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299565_2083535722947_1081736903_32312332_2919813_n.jpg

Чех-6
    Видић-1
    Кејхил-11
    Хангеланд-6
    Тери-8
    Демпси-3
    Даунинг-2
    Руни-18
    Замора-4
    Лита-1

( Плус чекам бодове за Модрића :)) )

18. Samo da vas obavijestim da su zbog problema sa logovanjem u subotu, uveli neograničen broj transfera prije drugog kola, valjda da bi se iskupili.

19. Опа , али мени савршено шљака и овакав састав тако да то бап и не утиче на мене значајно :))

Него ,ценим да могу да буду значајне варијације из кола у коло , па ко како скрпи тим у зависности од кола , добро че да проџе .... ипак сам ја неискусан у овоме ...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.