Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Ma jes Laki, u pravu si. Kako koga pogodi. Jbg, meni 5 igrača bilo povređeno, na kraju igrala dvojica od tih 5. Samo se za Vilšira znalo da neće igrati sigurno. Zato sam ja sada promijenio 6-7 igrača. I doveo sam Kuna.

2. Joj, pa gde nađe Rosickog da staviš u tim? Od svih finih igrača... xD

3. Повређен Чех, неће га бити једно месец и кусур дана. Ја набацио Шварцера, видећемо како ће ићи.

4. Hart, Vidic, Huth, Cahill, Barton, Jarvis, Bale, Gutierrez, Aguero, Van Persie, Fletcher.

Zamene: Ruddy, Shawcross, Muamba, Simpson.

Još uvek podložno promenama.

5. Hvala Peki za informaciju. Ja sam se zaebao, nemam 45 nego 54 boda i zauzimam 8 mesto, Runi mi bio kapiten pa mu nisu bili duplirani bodovi kada sam ja gledao...
    Iskoristio sam priliku i promenio skoro celu ekipu jer su mi poremetile sve ove povrede Sambe, Vidića, Čeha, Vilšira itd., sad to izgleda ovako:

Golman: De Gea
    Odbrana: Jagielka, Richards, Hughes, Terry
    Sredina: Yaya Toure, Larsson, Nani (vc), N'zogbia
    Napad: Suarez, Aguero(c)

Izmene: Ruddy, Reo-Coker, Simpson, Lita

6. Тај Де Геа има да се наприма смешних голова ....
    ЕДИТ:И што ја немам приступ лигашком форуму? :))

7. Kako nemaš? Možda niko nije postovao. Na jednom forumu ima nekoliko postova, ali nisam siguran da li je na klasiku ili na hed tu hed.

Evo moje izmijenjene postave:

Reina Goalkeeper
    Shawcross Defender
    Ivanovic Defender
    Cahill Defender
    Jose Enrique Defender
    Elmohamady Midfielder
    Johnson Midfielder
    Cahill Midfielder
    Mikel Midfielder
    Aguero Forward
    Suarez Forward
    Ruddy Goalkeeper
    Ramsey Midfielder
    Vidic Defender
    Sammy Ameobi Forward

8. Joj, pa gde nađe Rosickog da staviš u tim? Od svih finih igrača... xD

pa on je sad glavna karika Arsenala, ako ne bude povreda, igraće svaku utakmicu. :)
    ubacio sam Kranjčara ponovo u tim, jer se priča da će preći u Sunderland, ali haman da od toga nema ništa, kako kaže Steve Bruce. Ipak ga ostavljam, mora negdje igrati, a i najdraži mi je igrač.

9. Kranjčar ti najdraži? Evo iz vremena transfera u Bile.
    http://www.youtube.com/watch?v=f37Ho__Mf7o

10. znam ovo, davno nekad pratio emisiju Laku noć Hrvatska...:)

najdraže su mi ove zajebancije na njegov račun da je debeo i da ne može trčat, a onda izađe podatak ko je najviše pretrčao, a on među top 3 uvijek, a često i prvi.

http://www.youtube.com/watch?v=NWodYXQh4QU&playnext=1&list=PL2AB708992ABBC1BF

super odigrano

11. И почело је.Овог викенда браним прво место.Знам да че бити изузетно тешко ,али важно је да само испоштујемо договор из свлачионице.Лопта је округла ,све је могуће.Имамо респект према противнику који је веома солидан ,али надамо се добром резултату.

12. Dobar je Kranjčar.

Jel ima parova?

Sad ću da vidim....

13. biće mečeva, ali ne vidim još ko s kim igra...

14. 20 Aug 12:00 Sunderland v Newcastle
    20 Aug 12:45 Arsenal v Liverpool
    20 Aug 15:00 Aston Villa v Blackburn
    20 Aug 15:00 Everton v QPR
    20 Aug 15:00 Swansea v Wigan
    20 Aug 17:30 Chelsea v West Brom
    21 Aug 13:30 Norwich v Stoke City
    21 Aug 14:00 Wolves v Fulham
    21 Aug 16:00 Bolton v Man City
    22 Aug 20:00 Man Utd v Tottenham
    Misliš na hed tu hed?

15. da, na h2h..sad konačno iam i stavka MATCHES, to mora da su naši mečevi, jedino ako ne misle na šibice mamu im jebem

16. Moja ekipa ce danas nastupati u sastavu.
    Na golu Svarcer-OLE
    U odbrani Teri,Jagielka,Dunne,Richards,Hangeland-OLE,OLE,OLE,OLE,OLE
    U veznom redu Kalou,Downing i Yaya Toure
    i u napadu dva Luisa,Saha i Suarez-OOLEEEEEE
    Na klupi za rezerve sedece Al Habsi,Tchoyi,Davies i Gyan.

Od proslog kola napravljene su dve izmene,umesto povredjenog Vidica doveden je kapiten Celsija,i umesto nekog je doveden Kalou. :)

17. Grofe, ima i kod mene ta stavka, ali ne piše ko s kim igra.
    Ja umjesto Vidića doveo Ešlija. Nisam htio nikoga iz Junajteda jer imaju težak raspored.

18. Ja zaboravio da pomerim Vidića...nema veze :)

Ok, valjda će do kraja kola da nas rasporede, mamu im jebem prošle godine smo za celu sezonu unapred znali ko s kim igra.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.