Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Да, братићу, али су ти још само 3 човека у игри, капитена си испуцао, а један си од бољих за сада.

2. Ja sutra imam samo Šaukrosa, Džonsona i Aguera.

3. Meni nikako ne može da uđe preko šifre.. Samo po jednom kad mi pošalju novu, pa onda moram da mijenjam tu njihovu u neku svoju i tako ukrug.. Koji kurac..

4. U jebote...meni uvek brate, uvek kaže da sam pogrešio šifru kad je prvi put kucam, ali zato kasnije slovo po slovo ko kokoška i uđe nekako...

za h2h konačno me udostojili obaveštenja:

We are aware of some temporary problems with scores in some leagues. These are being worked on and will be resolved as soon as possible. Thank you for your patience.

5. Propast, 11 poena. Da ne čekam još sedam igrača, pustila bih vodu za sobom. Očajno drugo kolo, sve gledam. :/

6. Ја целих 9 бодова. Карагер 6, Тери 1 и Ларсон 2. Срећа па сам ставио Микела и Дана на клупу јер су ми обојица донели 0 бодова. Данас морају нападачи да ме извуку и у понедељак Манчестер...

7. Ne mogu vjerovati da Suarez nije dobio bonus na jučerašnju utakmicu. Jeste igrao samo 20 minuta, ali je napravio pometnju samo takvu. On i Mirales su izjebali sve juče.

8. Evo uđoh normalno, Vlajo, taman posle 10 puta..
    Uh i ja 9 poena.. Nisam se nešto proslavio ni prošlo kolo, ali ukurac s ovim. No imam još aguera, stavvih ga kapitena, i još četvoricu iz odbrane. Hut i Kejhil glavicu koju i dobro jes.. Uuu kako je Meireleš ispizdio kad je asistirao Luisu. Pošto je na klupi, a privređuje samo tako.

9. Ја онако ,солидно ,21 поен , чекам данас још 5 играча.Гамст се полако остварује у овој игри :)) ијаоооо А ЈЕБЕНОМ ШОЛИ МИ УЗЕЛИ ЧИСТ ГОЛ!
    А ти бонуси се додељују накнадно по завршетку кола , ко прошли пут ...

10. Letki, udeli koji poenčić, kad već imaš viška. :(

11. Pa Kejhil igra protiv Sitija. Odluči se ili za Aguera ili za Kejhila :D Meni juče igrala trojica iz Liverpula i Remzi, pa me Remzi ukopao, sa nulom. Ko da nije ni igrao.

12. Ihaaa, kakav sam amater, nisam obraćao pažnju na to .. A makoh Kejhila za sledeću, zbog Liverpula :)..

13. Bent, Pedersen, Yaya Toure, Hangeland...oni su mi sigurni na svakoj utakmici bez obzira protiv kog igrali...

14. Moже Хангеланд да буде добар колко оћеш али његови бодови зависе од Фулама ...

15. јееееботе, мени се сви најбољи изповрјеђиваше. Видић, Чех, Модрић. додуше, и да су здрави, опет бих био лош.

16. Па били су неограничени трансфери, могао си да их замениш све редом :/

Бери дао гол а ја га ставио на клупу :/ Јел могу да се праве измене пре сутрашње утакмице Јединство - Тотенхем?

17. 38 bodova. jos samo bejla cekam. bice bolje

18. 35 bodova, takođe samo Bejla čekam. xD

19. Хмммм , тек сад сам сконто неке ствари ...... 33 бода , чекам Рунија и Гигса ... али и даље сам први!

20. Ја 40 бодова али никог не чекам. И то ме је Џарвис извадио, да није њега имао бих 29. Како лоше коло, нико 50 бодова да пребаци...

Јел могу да се праве измене пре сутрашње утакмице Јединство - Тотенхем?

Не, може само до почетка кола.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.