Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Može li sad od 3. kola da se uključim u takmičenje? Ove godine kasnim, bio sam otsutan pred prvo kolo Premier lige, pa sam i sad i drugo preskočio...

2. Možeš SirNikola...sad ću ja da ti pošaljem šifre...

3. Koliko sam samo jadan ovo kolo....tricavih 26 poJena... :/

4. Ja ću bijem one koji me pomere s mukom zarađenog petog mesta!!! :zakrvavljene oči, unezveren pogled, bezjbol palica u ruci, režanje:

:edit: Pu, u lebarnik, Rudi odbranio penal, skrpio sedam bodova, a meni glavni golman tupadžija Hart. -.-

5. 38 bodova. Nije loše, samo na 3 Liverpulova igrača sam zaradio 27 bodova, a ovo ostalo sića. Ni Aguero, ni Kejhil, slabo, slabo. Čelzi primio dva gola, Remzi dao autogol...

6. Ја само да се искурчим пошто сам тренутно први са 100 бодова округло, док ме вечерас не заобиђу Стивен и Падре Лаки. ЈЕА! Али сам се опасно зајебо са избором играча у првој постави, јебали ме Бардсли и Синклер.

7. "Раде Лацковић Роверс" трололо ... Сад сам ушао у фазон , од следећег кола би , бар у теорији ,требао да имам више бодова...

8. 93 points. cetvrti, kvalifikacije za ls!

9. Силва - 10 поена

Харт, Шоукрос, Џагиелка, Хангеланд, Тери (КАПИТЕН), Компани и Н Зогбија - 10 поена

Браво за мене, ололоолололо

Стоји ми да имам 89 бодова, а имам 64 из првог и 32 из другог кола, што му дође 96. Плус чекам Шрека вечерас. Значи, Двајте, падаш на четврту позицију! :)

10. Kolfildže, prestići ću te ne zvala se ja Stormborn, a i ne zovem se tako! Ha!

11. neces danas, bejl nam je zajednicki. mada, tek cu da zablistam u narednom peridodu.

12. Плус чекам Шрека вечерас. Значи, Двајте, падаш на четврту позицију! :)

Само ако Руни да гол. :) Нема опуштања, ћераћемо се још. :Д

13. Одлучио сам браћо...пустићу вас до 5.кола, да направите мало разлику, па ћу онда вас стижем, јер ми овако није занимљиво, брзо ћу да се одлепим :)

14. Само ако Руни да гол

Реално, Руни је Манчестер, па ако се којим случајем и деси да не да гол, биће "Мен ов д меч". Стижем те у сваком случају. :П :)

15. Da ja vas pitam, kada se mogu praviti transferi?

16. Можеш одма, али само један. За остале ваљда скида поене. Неограничен број трансфера је могућ само пре почетка лиге, са изузетком овог што се десило протекле недеље.

17. Са задовољством.

18. Jarvis mi pun pogodak.. Dao gol i još asistirao. Najbolje je odigrao. Jebo me Hart u dupe.

19. Pa ja sam u srpskom fantaziju ovo kolo imao 57 bodova.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.