Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Дефинитивно за следеће коло убацујем још једног из Ливерпула, надаваће се они голова ове сезоне.

2. Meni Suarez kapiten od početka.
    EDIT: I dvojica iz odbrane :D

3. Мени је тренутно Агуеро. Дуга је то лига, а тај Агуеро ће сигурно доста играти, и даће барем 15, 16 голова, само је питање кад. Треба бити стрпљив и предвидети кад ће такав тип нападача експлодирати.

4. Šta misliš ko mi je drugi napadač? ;)

5. Ти си све паре у шпиц уложио, па шта буде. :)

6. Ma jok, samo sam reinvestirao, nakon prvog kola. A i Vidić mi se povrijedio, pa sam uzeo Ešlija. I zamijenio sam Dauninga za nekog jeftinijeg i dobio tu nekoliko, da navučem umjesto Odemingvea za Aguera.
    EDIT: Prošle sezone sam imao u napadu Drogbu, Teveza i Kerola :D

7. Ја сам Дрогбу ставио у првом тиму, али изгледа да Виљаш Боаш нешто не рачуна на њега, игра пола утакмице, улази са клипе да игра 15 минута и то. Агуеро ће бар овамо стандардан да буде, нису га случајно платили толико. А и уиграо се са Џеком, биће то јебитачан тандем.

8. Jes to, Džeko je baš timski igrač, za razliku od Balotelija, koji je realno tamo samo zato jer Manćini voli da se mazi sa njim.

9. Дуб ладно пљунуо 20.5 милиона за два нападача , хохохо , али играју дечаци нема шта.Фора са Ситијем је да не знаш кад ће кога да убаци јер има велики избор играча у саставу , исто и Ливерпул , Јунајтед , Арсенал.....

10. Pa 2 penala nad Suarezom, jebem li ga, ništa nije svirao. I još indirekt u 16 nije svirao.
    EDIT: Karageru, jebem ti mater u usta kilava, govno jedno kiksavo. Dabogda ne zaigrao nikad više. Jeb'o te onaj što te napravio, pizda ti materina. Što te ćaća nije trijezan pravio, možda bi onda i pogodio neku loptu, jebem li ti ženu, ako je uopšte imaš?!
    Zbog dva majmuna izgubih 16 bodova, pa jebem ti fudbal.
    Al bar je Liverpul dobio, biće ovo jebeno dobra sezona :D

11. Попушио сам га за бодове због овај небитан гол, јебо их ја.

12. Тај небитан гол мени донео 5 бодова од Класнаје :))

13. Meni sledeće kolo umesto Alexa upada Bane(trebao je i ovo, ali nisam bio siguran da će početi utakmicu), a umesto Meireleša koga ubaciti? Henderson, Dauning ili Kajt? Trojicu iz Liverpula moram imati. Zna li neko koliko je ozbiljno povređen Meireleš, da ga ne vadim ako će se vratiti do sledećeg kola. Nadam se da će ovo biti njihova(naša) sezona, dovoljno smo čekali i čini mi se da su ovaj prelazni rok odradili najpametnije do sada, a i nema evropskih utakmica.

14. то класнићу у куwац те љубим! знао сам да ће да га завуче, свако коло по гол! (:

15. Mrš! :D A nijedan penal dosuđen, pa ni indirekt.
    Joj kako bi karagera tukao noć i dan. Ali drago mi zbog Klasnića, jebi ga, lik je stvarno imao puno zdravstvenih problema i opet se vraćao na teren, i opet igra, svaka mu čast.

16. U što mi milo što Adam asistirao! A tek što ga zavuko. Pa Adam će da jebe ove sezone.

17. Јебем га, тек 3. коло и већ сам успео да заборавим да наместим прву поставу. По обичају се сетим око 1 сат у суботу и остаде ми Евра опет на клупи. Карагер ме изнервира, јебо га ја... Али ме радује што онај Адам игра онако, нисам имао појма какав је играч, нема везе што га немам. Убацићу га!

18. Meireles se vraca za oko nedelju dana, plus je sad reprezentativna pauza, pa ce moci da igra u sledecem kolu.

19. Ako niko nije primetio, radi h2h.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.