Шифра ми је запамћена у браузеру и била од почетка , нема да куцам ништа , само лог ин , и радило до јутрос , сад одједном није ....... има опција за мењање шифре ал нема силе да је погрешна јер је то НЕМОГУЋЕЕЕЕЕЕ!!!
ma laki, vidiš da nisu normalni, ne umeju h2h da naprave ljudski...šalju mi na mejlove An Apology...daj brate, izmeni šifru, nemoj da ostne liga bez tebe....dobor ti krenulo.
Шифра ми је запамћена у браузеру и била од почетка , нема да куцам ништа , само лог ин , и радило до јутрос , сад одједном није ....... има опција за мењање шифре ал нема силе да је погрешна јер је то НЕМОГУЋЕЕЕЕЕЕ!!!
Ma ljudi, pretrpan server. Tako je i meni bilo pred prvo kolo. Nije to do vas, nego do njih. Zbog toga su dali one besplatne transfere u 2. kolu, da se iskupe.
јуче ми ал хабси имао 6 одбрана, није примио гол и играо је 90 минута... 8 бодова ми донео, а иначе ми је досад шварцер бранио па сам их ротирао, шварцер је сад већ два комада примио. класнић га завуко ливерпулу, још џеко кида и може да се деси да умува још неки до краја... искидо сам како ме усрало ово коло :D
едит: џеко ми је и капитен, тренутно имам 18 бодова на њему ЛОЛО
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ја не могу да се логујем , избацује ми грешку у пассу или мејлу.Шта да радим?
pokušaj opet brate...meni to non stop radi jer imam uvek dugačke šifre...zabunim s eu kucanju.
ako ne...ima sto posto nešto za recovery
ma laki, vidiš da nisu normalni, ne umeju h2h da naprave ljudski...šalju mi na mejlove An Apology...daj brate, izmeni šifru, nemoj da ostne liga bez tebe....dobor ti krenulo.
Ista stvar. Potpuno ista i kod mene.
Odem da resetujem pass i izbaci mi: SERVER ERROR
The server encountered an error that prevents it from completing your request.
Email address not found. SKK???
И ја то пробао и исто.Да ли је могуће да нас је бановао неко? :))
Meni ni sinoć neje moglo.. Isto za server kurac.. Bibisi nema za dobar server.. Propalo se..
A taman sam fino poceo moju prvu sezonu :)
Уф , препадох се........ Ево сад сам се логовао :))
ahahahaha,
Marko, šta htjedoh reći logovaste li se?
vidim laki uspeo...strpite se kod tih sranja, meni je nekoliko puta ispalo ko i lakiju.
Us'o.
Ovo kolo mi slabo ide...
Ma ljudi, pretrpan server. Tako je i meni bilo pred prvo kolo. Nije to do vas, nego do njih. Zbog toga su dali one besplatne transfere u 2. kolu, da se iskupe.
Ето, чак и јебени Мика Ричардс после пар одличних утакмица које је одиграо на старту, почиње меч са клупе.
То је Сити, увек ће да буду глупи.
џеко искидао а тек је полувреме! :D
Mogao je i Aguero da rokne koji, jebem li ga. Nisam gledao prvo, sad ću se priključiti na drugo poluvrijeme, samo da nađem link da valja.
Ауу Фокусе , ти си га покидао ово коло , Џеко све и сја :))
јуче ми ал хабси имао 6 одбрана, није примио гол и играо је 90 минута... 8 бодова ми донео, а иначе ми је досад шварцер бранио па сам их ротирао, шварцер је сад већ два комада примио. класнић га завуко ливерпулу, још џеко кида и може да се деси да умува још неки до краја... искидо сам како ме усрало ово коло :D
едит: џеко ми је и капитен, тренутно имам 18 бодова на њему ЛОЛО
Да ја имам шпица у тиму који да десет гола, мој шпиц био играо 90 минута и имао пола асистенције.