Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Kolfildže, ko prstom u dupe. :D

2. Разочарали ме Јанг што одигро ко мртвак , Босингва идиот са картоном и примљеним голом , Џеко шабан није ни игро ..... ал зато Вејнара Рунара са трансплантованом косицом стандардно , капитенски.Видећемо ,слабо ми ово делује ..

3. Šta je s Nasrijem jel slomio šaku il ne?

4. 53 boda danas,Džeko nije ni igrao,Liverpul puko.....al Runi cepa zato!

5. Momci, trudim se da pratim ovo, ali nemam kablovsku, nemam vremena, i aj u kurac.

6. Da sam bar jedno kolo ubo drugog napadača mogao sam da imam mnogo više poena. Prošlo i preprošlo mi igra Tores, ovo Džeko, koji kurac!?!?! Ali zato Vejnika igra za dvojicu! Sutra očekujem bar neki poen od Besta i Hangelanda. Nisam nešto preterano zadovoljan za sada ovim kolom.

7. Гроф Влатко Паскачић
    Momci, trudim se da pratim ovo, ali nemam kablovsku, nemam vremena, i aj u kurac.

I devojke!

edit: 61 poen za sada, al' biće minimum 67, kad se uvede izmena umesto Džeka, plus ovi trojica što ih čekam da odigraju.

8. Jebem ti i fantazi kad se sve svodi na het trik runija ili nekoga od ova dva konja u sitiju. Nek ide u kurac i ta premier liga. Ovo stvarno postaje smiješno.

9. Prso sam ovo kolo. Runi 28, kapitenski i Al Habis 7 poJena, svi ostali po 2-3 najvise. Adam samo 2, Bosingva 1 i Carager 2. Jebeno sam se sjebo.

edit: Imam iptv i opet nemam jebeni SportKlub! Au u kurac!

10. Pih, samo deveto mesto. Zašto niste imali lošije kolo, momci? A?

11. lose. samo me runi izvukao sa 28. nasri 4, ramzi 3, suarez jebeni 1 bod. ricards 6, karager 2. i jos dvije nule iz odbrane. i cekam golmana fulama i gutiereza.

12. a zasto meni pise da runi dobio 14 poena ?

13. Je l ti kapiten, Shomy?

14. Јебем вас! Извуко вас Руни. Видим, скоро свима у челу капитен... Јебаће вас мој тарабт с трим комада у понедељак! :)

15. Изгледа да у врху неће бити промена , сем ако мој Гамст не полуди и наканта мрежу Фулама што је мало вероватно :))

16. Ako uopšte i odigra meč Gamst. Al polažem velike nade u Gutiereza. Barem malo da me izvuče.

17. Imam iptv i opet nemam jebeni SportKlub! Au u kurac!

Mamu im,aj pišemo peticiju da ubace sportklub,ja piso mejl,rekli nemamo ugovor kad bude,biće :)

18. A dupliraju se poeni kapitenu ? Onda ok, razumem...Teri mi je kapiten, ni tu nisam lose prosao :)

Ja imam Total tv, skoro sve utakmice mogu da gledam :D

19. Ma na Iptv-u ima i EuroSport 1,2 Arena 1,2,3,4 i imaju čak ESPN A i C i opet nemaju ni jedan Sport Klub!!!

20. Ja se zajebo za Besta, sutra mi igra Njukasl, tako da sutra ocekujem neki bod, posto imam i Obertana u ekipi, danas ne verujem da sam uzeo ni bod, posto skoro niko iz moje ekipe nije ni igrao, sem Hangelanda ja mislim...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.