Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kolfildže, ko prstom u dupe. :D
Разочарали ме Јанг што одигро ко мртвак , Босингва идиот са картоном и примљеним голом , Џеко шабан није ни игро ..... ал зато Вејнара Рунара са трансплантованом косицом стандардно , капитенски.Видећемо ,слабо ми ово делује ..
Šta je s Nasrijem jel slomio šaku il ne?
53 boda danas,Džeko nije ni igrao,Liverpul puko.....al Runi cepa zato!
Momci, trudim se da pratim ovo, ali nemam kablovsku, nemam vremena, i aj u kurac.
Da sam bar jedno kolo ubo drugog napadača mogao sam da imam mnogo više poena. Prošlo i preprošlo mi igra Tores, ovo Džeko, koji kurac!?!?! Ali zato Vejnika igra za dvojicu! Sutra očekujem bar neki poen od Besta i Hangelanda. Nisam nešto preterano zadovoljan za sada ovim kolom.
Momci, trudim se da pratim ovo, ali nemam kablovsku, nemam vremena, i aj u kurac.
I devojke!
edit: 61 poen za sada, al' biće minimum 67, kad se uvede izmena umesto Džeka, plus ovi trojica što ih čekam da odigraju.
Jebem ti i fantazi kad se sve svodi na het trik runija ili nekoga od ova dva konja u sitiju. Nek ide u kurac i ta premier liga. Ovo stvarno postaje smiješno.
Prso sam ovo kolo. Runi 28, kapitenski i Al Habis 7 poJena, svi ostali po 2-3 najvise. Adam samo 2, Bosingva 1 i Carager 2. Jebeno sam se sjebo.
edit: Imam iptv i opet nemam jebeni SportKlub! Au u kurac!
Pih, samo deveto mesto. Zašto niste imali lošije kolo, momci? A?
lose. samo me runi izvukao sa 28. nasri 4, ramzi 3, suarez jebeni 1 bod. ricards 6, karager 2. i jos dvije nule iz odbrane. i cekam golmana fulama i gutiereza.
a zasto meni pise da runi dobio 14 poena ?
Je l ti kapiten, Shomy?
Јебем вас! Извуко вас Руни. Видим, скоро свима у челу капитен... Јебаће вас мој тарабт с трим комада у понедељак! :)
Изгледа да у врху неће бити промена , сем ако мој Гамст не полуди и наканта мрежу Фулама што је мало вероватно :))
Ako uopšte i odigra meč Gamst. Al polažem velike nade u Gutiereza. Barem malo da me izvuče.
Mamu im,aj pišemo peticiju da ubace sportklub,ja piso mejl,rekli nemamo ugovor kad bude,biće :)
A dupliraju se poeni kapitenu ? Onda ok, razumem...Teri mi je kapiten, ni tu nisam lose prosao :)
Ja imam Total tv, skoro sve utakmice mogu da gledam :D
Ma na Iptv-u ima i EuroSport 1,2 Arena 1,2,3,4 i imaju čak ESPN A i C i opet nemaju ni jedan Sport Klub!!!
Ja se zajebo za Besta, sutra mi igra Njukasl, tako da sutra ocekujem neki bod, posto imam i Obertana u ekipi, danas ne verujem da sam uzeo ni bod, posto skoro niko iz moje ekipe nije ni igrao, sem Hangelanda ja mislim...