Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Igrao Hangeland, dobio 1 bod...

2. k'o da nije ni igrao :D

3. 63 poena, nije lose, al moze to bolje.

Bitno da sam zabelezio pobedu naguzivsi Betonjerku u drugom kolu. Dva kola- sest bodova , seljacki.

4. 82 poena, fino, fino. :)

5. Види Сторме што ме стигла :)

Ниси још дуго испред мене, добија Тарабт бонус :П

6. Какав дизастер, неверуем. Ни тријес поена фазон.

7. Јебеш ти то кад се они слепци распуцају и ја после четири кола имам заостатак од 100 бодова за првим. Али добро, лопта је округла и има још да се игра, што би рекли прекаљени љубитељи фудбала.

8. Сторма угазила ово коло.

Ја се померио пар места горе, мада је могло и боље. Бити у оваквој конкуренцији топ 20, то је одлично. Данас сви играју фентази. Нема лаких противника.

9. Ја добро прошо, 71 поен :) и то ме сјеба Манћини, није пустио Џека... Полако али сигурно идем ка врху :)

10. Ја кад сам прошле године држао Рунија у тиму првих пешес кола узео је 10 поена максимално. Сад кад сам ја решио да ставим Суареза он се распуцао јебо ли га Фергусон.

11. Zašto meni piše da sam osvojio 62 poena a na h2h 47? Al opet bi izgubio. Najbolje kolo do sad odigrano al opet sam pao za tri mesta.

12. Meni ide katastrofa ove godine...Prosle godine sa mojima na fejsu,bio prvi,sad sam peti...Golgeteri nista,sredina takodje,jedino me odbrana izvadi ponekad malo...35 bodova mi je neka jebena sredina...katastrofa..Ali ne predajem se,bice bolje,verujem u moje pulene.Tim mi je napustio Gyan,i otisao u tri lepe,a novi clan ekipe je Nikolas Anelka koji nece dati 2 gola...

13. у фотофинишу сам се извукао, изгледа да добијам hull city за мало :D

14. Пеки сад нашо да убоде формацију , баш против мене.Нема везе , сезона је дуга.
    Ја се искрено највише надам у константност мојих играча и дужину сезоне као пресудан фактор у мојој коначној победи.

15. Jbt imam 4 igrača sa po samo jednim poenom u ekipi, a Simpson mi imao najviše i ostane na klupi(8 poena). Barry-a ubacim u petak, u subotu napišu da je povređen... baksuzno mi prođe ovo kolo.

16. Ladno 78 bodova,dođo ja do 12. mesta!!!

17. Ja batalio ovo, uzjebo se :D

18. Итс тајм ту плеј д гејм.

Иначе

Dub

Jebem ti i fantazi kad se sve svodi na het trik runija ili nekoga od ova dva konja u sitiju. Nek ide u kurac i ta premier liga. Ovo stvarno postaje smiješno.

10. septembar 2011

тролололо , објаснио

19. Ovo kolo mi formacija 5-2-3. Moram protiv Storminih divljaka u napadu da podebljam odbranu. Valjda će i Runi malo da odmara, bar jedno kolo. Ajmo Suareze, protresi London malo, pa da ubodem i ja neke bodove.
    Što se tiče prošlog kola, kao i Stiven, nisam zamijenio Aguera i Suareza za kapitena i izduvao sam. Jbg, bio mamuran, pa nisam ustao na vrijeme. Ne znam da pijem i vodim ekipu, kao Cico Kranjčar.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.