ПОМОЋ! Имам недоумицу!

1. Ако родитељи имају два шимејл детета, да ли су та два детета браћа или сестре? Не дајте ми да умрем у незнању. Хвала унапред.

БЕЗ СПЕМА!

2. Remete opet ti je dosadno pa započinješ šimejl teme.
    Zavisi kako se koje izjašnjava, ako oba deteta veruju da su žene onda su sestre.

3. A koji je vama kurac ljudi?

4. Како да верују да су жене кад имају паламар. Прилично је нереално.

5. PA NEREALNO JE I DA NA AUTOBUSU PIŠE LASTA A NE LETI !

6. Хвала што си ми разјаснио то. АЛИ ЧАК И ВОЗАЧ АУТОБУСА НЕ МИСЛИ ДА ЈЕ АУТОБУС ЛАСТА! КАКО НЕКО КО ВИДИ КИТУ НА ТОМЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ ДА ЈЕ ЖЕНСКО?!

7. Aли, брате, што си тако неозбиљан. Ако се тема овако зове, можда помислимо да (не д'о Бог) има везе са на пример Мостар Севдах Рејунијоном, а не са овако битном темом. А та два детета су један другом шта год, зависи да ли имају мушко или женско име, хахах.

8. Meni nije dobro. :))))))))))))

9. У, јеботе... Чак ни стручњак као ја на том пољу не може са сигурношћу да тврди. Па пази овако. Ако повучеш паралелу између Албина(што је подједнако јадно) и Шимејла можеш доћи до некаквог закључка. Али у том случају мораш имати индиферентно тело у виду треће особе, а која је продукт истих родитеља. Дакле, НОРМАЛНО дете добије брата Албина. Он је њему тада Албино-брат, ел тако? Из тога произилази да треће дете пара који има два Шимејл детета има шимејл брата, односно сестру. Па све и да нема тог трећег, индиферентног тела у виду треће особе, не бих могао да ти одговорим да ли су они брат-сестра, брат-брат, сестра-сестра или сестра-брат. Поента је да свако има право да одлучи ког ће сексуалног опредељења да буде, и ко си ти да забадаш нос у те ствари, м?

10. odavde su nikle žesnke studije,traži margaret mid analize,mislim da je tridesetih-četrdesetih bila rasprava oko toga koji pol roditelji biraju da zadrže i od čega to zavisi,kao i na šta to utiče.

11. Reme ne budi Nik Sloter! Dete je isto sximejl.

12. АЛИ ЧАК И ВОЗАЧ АУТОБУСА НЕ МИСЛИ ДА ЈЕ АУТОБУС ЛАСТА!

Nisi se vozio lastom.
    Jebiga ja ih gledam kao među pol, imaju palamuru ali njihovi DNK aleli nisu baš pri sebi bili kada su se obrazovali. Isto kao kada vidiš pravog muškarca sa ginekomastijom, pa liči na ribu.

13. Не забадам ја нос, пу далеко било. Али чекај, па сексуално опредељење нема везе са тим, мушкарац може да се трпа у рч и он је педер, а не женско. Али два шимејл детета? Хм, да ли ту помаже комбинаторика и вероватноћа или је то чиста случајност.
    Је л' ту игра улогу величина полног уда? Не разумем. :(

14. Је л' ту игра улогу величина полног уда?

Ког од два?

15. Jebiga ja ih gledam kao među pol, imaju palamuru ali njihovi DNK aleli nisu baš pri sebi bili kada su se obrazovali. Isto kao kada vidiš pravog muškarca sa ginekomastijom, pa liči na ribu.

То је друго. Ја питам шта су они једно другом? Не постоји адекватна реч? Да ли то значи да се светски умови нису довољно занимали за овако битне ствари и да су губили време истраживајући јебени свемир, а да су нешто овако пропустили? Разочаран сам у људе.

16. Шимејл је шимејлу шимејл!

17. Шта кажу британски научници?!

18. Ког од два?

У јеботе, сад си ме ухватио неспремног. Чак ни ја не знам одговор на ово. Ваљда оба, и онда се процени који је реалнији и тако то. Немам појма.

19. И шта каже црква на све то?

20. Да ли то значи да се светски умови нису довољно занимали за овако битне ствари и да су губили време истраживајући јебени свемир, а да су нешто овако пропустили? Разочаран сам у људе.

+22333444

Да смо се мање посветили религији и свемиру, знали би одговор на ово вероватно једноставно овоземаљско питање. Мсм, у Србији постоји школа где се учи о метеорима, јбт! Кристина нам јуче рече да је неки из Петнице што проучава метеоре сладак. Мош мислити, кога боли курац за метеоре, реално већа је шанса да добијем сутра шимејл дете, него да ме метеор погоди. И да ме поготи тај метеро, знао бих шта да радим. Умро бих. А да добијем шимејл дете, морао бих да вадим из пичке тре, ба ма селф.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.