ПОМОЋ! Имам недоумицу!

1. Papa kaže da je srećan.

2. Папа је задовољан све док циљана група шимејлова има мање од 10 година.

3. А ако Бог није ни мушко ни женско да ли је онда Бог шимејл? И зашто црква онда није покренула иницијативу за ово? Или је хтела, бесећи она говеда што су облик Земље проучавали?

4. krišna je svakako šimejl.

5. Или је хтела, бесећи она говеда што су облик Земље проучавали?

Док не осетим да се нешто мрда, Земља је за мене и даље равна плоча...

6. Док не осетим

Tad će ti biti kasno.

7. Ја мислим да то зависи од човековог погледа на свет. Да ли је курац до пола никао, или до пола пропао.

8. Šimejl je šimejlu šinobus.

9. Mogu da se zovu agnatima ako im je isti ćaća.

10. Dub

Šimejl je šimejlu šinobus.

Њега слушај, Реме. Он има дугу косу, дакле, ту је негде... Дабе, да ли си твом брату сестра, или сестри брат, или шта?

11. Ја мислим да то зависи од човековог погледа на свет. Да ли је курац до пола никао, или до пола пропао.

Lol.

12. Дабе, да ли си твом брату сестра, или сестри брат, или шта?

Pa bratu sam brat, a sestri sam sestra.

13. Shemale su osobe muskog pola u tranzicionom periodu ka zenskom, a pre operacije. Ako izvrse operaciju onda imaju dve curice, a i ako ne izvrse opet imaju dve curice ako su imalo normalni.

14. Само те цурице не морају да се муче да навуку страп-он, зар не Пуфнице? :) Видим владаш материјом, па да те и ово приупитам. :Д

15. Момци, постоји већ једна јако лепа тема за šимејл особе. Не треба отварати две. Лоцк.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.