Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobar si ti brate. Ozbiljno. Msm, gotivim ja ta sranja kao anarhija, tinejdž pobuna i to...Jest da si malo mator za to, al ajd...
Ne smeta meni tvoje jebanje, jebi ti po sajtu, a daće Bog (para) pa ćeš i uživo, nego mi smeta spem. Nema te nigde na forumu osim na jebanju i na onoj temi. Voliš da se izdrkavaš, a? Samo ti. Mene neće smoriti da cimam modove da banuju takvu junačinu kao što si ti. Nikada.
Aj se prozivamo ovde, dok te ne banuju. :*
Хахахахаахахаааааа "анархија , тинејџ побуна..."
Кад је ово било?Онда кад ти брисали дефиниције и бановали на месец дана?
Ne. To je bilo kad me je prijavljivao za spemovanje igara.
On?
Da, Jacka. Myth me je prijavljivao. Zato sam ga onako i isprozivao u onoj pesmi a i u još par situacija.
Svašta.
Ne volim kad te banuju. :( Meni to nije ni bio spem. Jbg.
A što najcrnje, brdo likova koji su gotivni ovako ili onako najviše znaju da spemuju iz popizda. I onda ban. I nema ih sto godina. Što je teško odjaviti sekad ti nešto ide na živac? Posle modovi babaroge. Pa i ne popizdeli i oni.
Ко онај Фејсбукманијак што глумео хероја па фасовао трајни , трололло , или Цара ...
ako nastavite da tracarite ima da opletem neku moderatorku a onda cu da joj kazem koga da banuje....
Tako nekako.
Moram priznati da sam iznenađena tvojim gornjim postom. Mislila sad da si i ti taj što im ide uskurac namerno.
Наравно да јесам , ал ја то радим са стилом плус имам огроман кредибилитет па нема опције фасовања трајног .... а и никад то не радим ето чисто онако , добро понекад :)) , већ увек због неправде ....
Axaxaxa pajko ljubomoran si što tebe niko ne pominje, a? :)
A nema te nešto, da nisi opet otišao u Kurve? :)))
Jel tako???
Čim ja budem mod ti si završio!
:))))))
.
.
..
.
.
ТАЦХИТ3@!!!
јацка будући мод лоло
хахахахаха!