pa ja, naravno..... do kraja
I ja sam tu, još uvek!
http://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU&ob=av2e
Lestate, ja bih se predala na tvom mestu... Mislim, što da se mučiš kad je pobeda moja? :)
Uvek to kažeš pa zbrišeš. Potreban je okoreli fanatizam za ovu igru! :)
To je zato što imam već dosta pobeda, pa bih da pustim malo druge... :) A inače posedujem taj fanatizam, u to ne sumnjaj! :)
Imaš zato što sam ja tebe puštao do sad...ma sve sam vas puštao! :)
To ti je greška u startu :) Moraš da se boriš do kraja! :)
Sinoć sam zaginuo ovde do ujutru, tako da ću sad da ti prepustim pobedu. Mada na tvom mestu ne bih previše očekivao od ovih klitora, vidiš da smo u ulozi trinaestog praseta. :)
Ma, sad ću ja u krevet polako :) Misliš li da će mi jedno ćebe biti dovoljno? :)) Zaboravili su da postojimo uopšte... strašno...
gasi svetlo
Laku noć
Evo, došli da se zaluđuju mesto nas. :) Nije naivno noću, neće da škodi drugo ćebe. Aj' prijatno svima.
Laku noć, odoh i ja... Nek' pobedi najbolji!
laku noc sad bih i ja morao stvarno ici
laku noć idite nek pobjedim ja
Lok za dobro jutro!
Jok lok!Meni pobeda,meni,meni! :))
:* Tebi srećan rođendan! Ljubi te Jaca! :))))
Ostalima dobar dan!
Hvala Jaco,dušo moja :))**
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
pa ja, naravno..... do kraja
I ja sam tu, još uvek!
http://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU&ob=av2e
Lestate, ja bih se predala na tvom mestu... Mislim, što da se mučiš kad je pobeda moja? :)
Uvek to kažeš pa zbrišeš. Potreban je okoreli fanatizam za ovu igru! :)
To je zato što imam već dosta pobeda, pa bih da pustim malo druge... :) A inače posedujem taj fanatizam, u to ne sumnjaj! :)
Imaš zato što sam ja tebe puštao do sad...ma sve sam vas puštao! :)
To ti je greška u startu :) Moraš da se boriš do kraja! :)
Sinoć sam zaginuo ovde do ujutru, tako da ću sad da ti prepustim pobedu. Mada na tvom mestu ne bih previše očekivao od ovih klitora, vidiš da smo u ulozi trinaestog praseta. :)
Ma, sad ću ja u krevet polako :) Misliš li da će mi jedno ćebe biti dovoljno? :))
Zaboravili su da postojimo uopšte... strašno...
gasi svetlo
Laku noć
Evo, došli da se zaluđuju mesto nas. :) Nije naivno noću, neće da škodi drugo ćebe. Aj' prijatno svima.
Laku noć, odoh i ja... Nek' pobedi najbolji!
laku noc
sad bih i ja morao stvarno ici
laku noć
idite
nek pobjedim ja
Lok za dobro jutro!
Jok lok!Meni pobeda,meni,meni! :))
:*
Tebi srećan rođendan! Ljubi te Jaca! :))))
Ostalima dobar dan!
Hvala Jaco,dušo moja :))**