Ко последњи победник - 120

1. E dobro si došla, ovaj samo sedi i ćuti, nema čovek s kim da prozbori.
    Plus mi doneo pogrešan burek. Da Bog sačuva... :)

2. Marcipovko, dobro dosla u jos jednu partiju Pobede koju ces izgubiti :)

Jacka, bre ti se samo nesto zalis :)

A ti madafaka :)

3. Pa madafaka, ti samo ha!češ, ne divaniš. :)
    Rem, ja pročitala za danas horoskop, piše da ću uveče biti namćor, pa ja da ispoštujem ljude. :))

4. Beletristika... Puna je gluposti :)

5. I ja kažem. Ta poezija me tera na neraspoloženje. :)

6. Marcipovko, dobro dosla u jos jednu partiju Pobede koju ces izgubiti :)

Hvala, ali ne hvala. :)

7. Nema ama bas na cemu :)

8. Molim i sada. :) U stvari šta lupam, nikog ja ne molim, pobeda je moja!

Jacka, ne traži burek za pobedu. Pucaj na visoko, i bez holesterola! :)

9. Bez holesterola je za slabice, koji ne mogu da podnesu pobedu.

10. Popaju spanać ništa nije smetao, a ja mogu i sa brokolijem da pobedim. Neslanim!

11. Popaj je iza kamera jeo rolovanu teletinu! :P

12. Haha. :P Da, a Pera Ždera džogirao!
    Nego, odoh na pauzu, možda i naiđem na neko tele koje je raspoloženo za rolovanje... :)

13. Ja tu, bio opet.

14. Ja pik pobjedio.

15. Pozdrav. Šta ima?

16. Evo, svratio da vidim ima li koga. Treniraš?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.