Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
znate kakvu sam krompirušu napravila ljudi, pa da se bolan liječi...
a ljubi me majka
Davaj recept! :))Piši tamo u temi "Ženski kutak".
Je l' si sama razvlačila kore? :)
Ja volem krompirušuuuuuuuuuu!
e bem li ga, još da i recepte ovde dajem... hahha
ja šta sam nego sama razvlačila kore, ne mogu ja nigdje u bg naći kore koje zadovoljavaju moje potrebe :DD
i ja ju lamice volem :DDD
Ja bih se u njoj udavio. Da mi daju da biram kako bih umro, tražio bih da dobijem srčku od krompiruše bosanske. ♥
hahhahahaha.... lamiceee
još mi kiselo mlijeko fali i da doživljaj bude potpun :DDD
E,ako si domaćica! :))
:svrš:
I ne mislim da je svrš kiselo mlijeko, već je kombinacija toliko dobra da izaziva instant svrš. Ako me razumeš. :))
gogo kad mi mater ne zna ni jaje ispeći pa sam morala ja da učim.... ŽIVJELE BAKEEE :)))
a lamice skontala sam te... ništa ne brini :)))
Blago onom koji tebe uzme za dragu,moja Bronte :)))
Dobro je, izbosne si(namerno ovako lolo), pa reko, valjda će ti trebati dodatno obaveštenje. :))
a uuuuu onaj koji mene uzme ima da živi kao car, ima da ga hranim, da ga pitam ma dok ne pukne.... ima da bude debeo i rumen i sretan.... jaooooo to je jedino što me veseli kad je brak u pitanju :))))))
hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))
hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))
Daj podgoji me malooo :))
Jee,Bronte,sad sam sva kao krpa al prvom prilikom ima da napravim tu famoznu pitu! :))
hahhahaha gogo samo naprijed.... ima čo'ek da ti bude sretan ko nikad :D
Da znaš! :))
Al' pre pite sam im dužna kung pao piletinu!Moram da rasporedim po danima.. :))
auuuuu kunga pao ovo ono, e te egzotike ne znam, ja se držim samo našeg podnevlja :DDD
Ma,jela sam to skoro,a deluje prosto za napraviti-pa reko' da probam.I ja ću to prvi put da pravim :))
A žalbe neću da im primam :))
Ko će meni da kuva? :emo rez rez: