Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
znate kakvu sam krompirušu napravila ljudi, pa da se bolan liječi...
a ljubi me majka
Davaj recept! :))Piši tamo u temi "Ženski kutak".
Je l' si sama razvlačila kore? :)
Ja volem krompirušuuuuuuuuuu!
e bem li ga, još da i recepte ovde dajem... hahha
ja šta sam nego sama razvlačila kore, ne mogu ja nigdje u bg naći kore koje zadovoljavaju moje potrebe :DD
i ja ju lamice volem :DDD
Ja bih se u njoj udavio. Da mi daju da biram kako bih umro, tražio bih da dobijem srčku od krompiruše bosanske. ♥
hahhahahaha.... lamiceee
još mi kiselo mlijeko fali i da doživljaj bude potpun :DDD
E,ako si domaćica! :))
:svrš:
I ne mislim da je svrš kiselo mlijeko, već je kombinacija toliko dobra da izaziva instant svrš. Ako me razumeš. :))
gogo kad mi mater ne zna ni jaje ispeći pa sam morala ja da učim.... ŽIVJELE BAKEEE :)))
a lamice skontala sam te... ništa ne brini :)))
Blago onom koji tebe uzme za dragu,moja Bronte :)))
Dobro je, izbosne si(namerno ovako lolo), pa reko, valjda će ti trebati dodatno obaveštenje. :))
a uuuuu onaj koji mene uzme ima da živi kao car, ima da ga hranim, da ga pitam ma dok ne pukne.... ima da bude debeo i rumen i sretan.... jaooooo to je jedino što me veseli kad je brak u pitanju :))))))
hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))
hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))
Daj podgoji me malooo :))
Jee,Bronte,sad sam sva kao krpa al prvom prilikom ima da napravim tu famoznu pitu! :))
hahhahaha gogo samo naprijed.... ima čo'ek da ti bude sretan ko nikad :D
Da znaš! :))
Al' pre pite sam im dužna kung pao piletinu!Moram da rasporedim po danima.. :))
auuuuu kunga pao ovo ono, e te egzotike ne znam, ja se držim samo našeg podnevlja :DDD
Ma,jela sam to skoro,a deluje prosto za napraviti-pa reko' da probam.I ja ću to prvi put da pravim :))
A žalbe neću da im primam :))
Ko će meni da kuva? :emo rez rez: