Ко последњи победник - 120

1. znate kakvu sam krompirušu napravila ljudi, pa da se bolan liječi...
    a ljubi me majka

2. Davaj recept! :))Piši tamo u temi "Ženski kutak".
    Je l' si sama razvlačila kore? :)

3. Ja volem krompirušuuuuuuuuuu!

4. e bem li ga, još da i recepte ovde dajem... hahha
    ja šta sam nego sama razvlačila kore, ne mogu ja nigdje u bg naći kore koje zadovoljavaju moje potrebe :DD

i ja ju lamice volem :DDD

5. Ja bih se u njoj udavio. Da mi daju da biram kako bih umro, tražio bih da dobijem srčku od krompiruše bosanske. ♥

6. hahhahahaha.... lamiceee
    još mi kiselo mlijeko fali i da doživljaj bude potpun :DDD

7. E,ako si domaćica! :))

8. još mi kiselo mlijeko fali

:svrš:

9. I ne mislim da je svrš kiselo mlijeko, već je kombinacija toliko dobra da izaziva instant svrš. Ako me razumeš. :))

10. gogo kad mi mater ne zna ni jaje ispeći pa sam morala ja da učim.... ŽIVJELE BAKEEE :)))

a lamice skontala sam te... ništa ne brini :)))

11. Blago onom koji tebe uzme za dragu,moja Bronte :)))

12. Dobro je, izbosne si(namerno ovako lolo), pa reko, valjda će ti trebati dodatno obaveštenje. :))

13. a uuuuu onaj koji mene uzme ima da živi kao car, ima da ga hranim, da ga pitam ma dok ne pukne.... ima da bude debeo i rumen i sretan.... jaooooo to je jedino što me veseli kad je brak u pitanju :))))))

hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))

14. a uuuuu onaj koji mene uzme ima da živi kao car, ima da ga hranim, da ga pitam ma dok ne pukne.... ima da bude debeo i rumen i sretan.... jaooooo to je jedino što me veseli kad je brak u pitanju :))))))

hahhahahaha lamice nemoj takooooo :)))

Daj podgoji me malooo :))

15. Jee,Bronte,sad sam sva kao krpa al prvom prilikom ima da napravim tu famoznu pitu! :))

16. hahhahaha gogo samo naprijed.... ima čo'ek da ti bude sretan ko nikad :D

17. Da znaš! :))
    Al' pre pite sam im dužna kung pao piletinu!Moram da rasporedim po danima.. :))

18. auuuuu kunga pao ovo ono, e te egzotike ne znam, ja se držim samo našeg podnevlja :DDD

19. Ma,jela sam to skoro,a deluje prosto za napraviti-pa reko' da probam.I ja ću to prvi put da pravim :))

A žalbe neću da im primam :))

20. Ko će meni da kuva? :emo rez rez:

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.