![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јао клађење , не помињите ми га , поврачачу :))
Što? Opet slušaš Džankija???
Eee, nikad od vas pametna čeljad... Nikad... :)
Molim te, Уроше, onda me zovi kad dođu ti crni dani, da ti pomognem da ih rasporediš. Gre'ota da se sam mučiš i da vučeš sam novi zamrzivač na Xti sprat. Ja ću da ti pomognem. :)
Кад се вредне руке сложе!
:))
Samo da znaš ja svoje nosim nazad sa sobom. Prikačene!
Drago mi je da smo se razumeli... :)
Није Џанки него срећа несрећница проклета .....
Ако хоћеш, могу да ти их запакујем!
Лаки ниси се ваљда кладио на наше???
МА нисам данас ништа ,немам пара ,него накупило се пехова ових дана па ...ето .... :))
A, L@ki, biće drugi put... Do tad nađi neku da pomogne da zaboraviš gubitak. Tu ti nema pehova. :)
Ne planiram da budu u stanju podesnom za pakovanje. :)
Попричаћемо о томе!
:)))
Baš veruješ u svoju moć ubeđivanja. Lepo je to. :)
Хипноза!
Neki onomad reče da voli poštenu borbu. Samo sad sam zaboravila ko... :/
Како ко?! Па Гебелс!
Ahaaa... Da... Jeeeeste. Stvarno sam šašava. Šta umor radi od čoveka, vidiš ti... :)
Ништа што одмор не може да среди.
:)))
Ti misliš da ja mogu mirno da spavam dok gomila manijaka šeta okolo slobodna?!?! :)
Ако се буде десило нешто битно, не сумњај да ће те пробудити!
Odahnula sam. :)
У најгорем случају, појавиће се Бетмен и решити ствар.
:))
Maskirani heroj?! Hm...