U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Evo ga i Lestat! Pa ne može čorba bez mirođije :)
Evo i saboterke mojih genijalnih taktika za pobedu. :)
Naravno, uvek tu kad zatreba :)) Moraš više da se trudiš, šta da ti kažem...
Imam jednog keca u rukavu. Ne teraj me da upotrebim, bolje odustani na vreme. ;)
Aha, znači ti i neka moderatorka... Ok, praviću se da ne znam :))
lestat baš je fino što na netu jebeš od davnina, drago mi je da si to podjelio sa mnom :P
nego, ajde da ja pobjedim
Vidi se da ne razumeš koncept ovdašnjeg jebanja, a mene bi da podučavaš. Poenta je podeliti iskustva sa svima, jer kad jebeš a ne pričaš o tome, to je kao da nisi jebo. :)
Forget, nisam na to mislio, ali mogao sam da iskoristim takve privilegije sa par nekadašnjih moderatorki, al' ne volim na funjarski da dobijam. :)
ih kako ne razumijem, ja sam jedna od rijetkih žena koje jebu na jebanju :DDD
samo sam ovde malo takičarski raspoložena pa mi nije do jebačkih priča, nego samo do pobjede
A ti si pošten igrač? Izvini onda :) Ništa, svako čuva svog keca u rukavu, videćemo ko će ga izvući ;)
Biće večita misterija za mene čime vi to jebete. Pomagala se ne računaju, nema tu osećaja za filing što kaže Ceca. :)
Ma pokreni ti koju god temu hoćeš, ali kad završimo s brbljanjem, zna se ko pobeđuje.
Taman posla da sam pošten, samo mi na taj način nije zabavno. :)
I zašto:) uvek:) kucam:) smajlije:) dok:) pričam:) s:) tobom:) forget?:)
čuj čim jebemo.... ihhhhh
:))) To je već tvoj problem :)) Ne znam, možda su moji smajliji sugestivni... Možda je to moje oružje ;)
U stvari znam zašto, al' nebitno sad. :) Bitno da sam poslednji, vi kako 'oćete.
Eklipso, ožeži, neka krene nejebačka konverzacija.
A ti sad kao sve znaš, pa neki kečevi iz rukava, ovo ono, a sve pod velom misterije... Jao, jao, nisi ti nimalo naivan :) Al' to nije dovoljno za pobedu :)
njiiiiiii ;)
Džabe se trudiš ove noći :))
Takođe. :)
Znaš kako kažu, uvek može još :))
Ne možeš mi ništa, vidi čime se motivišem.
http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ