Ко последњи победник - 120

1. Evo me, druže stari :) Džabe se trudiš, ne čuje te niko :)

2. Pih, baš mi ruše reputaciju, cccc....

3. a taman si sinoć digo... reputaciju...

4. Pa da, to im je posao...

5. Dobro veče, gospodine.

6. Naše poštovanje, gospodine.

7. ljud, šta mislite da ovo nije sam sanja?

8. Sudeći po komentarima, nečiji duplak.

9. vjerojatno... al loše, loše...

10. Ja uopšte više ne razmišljam da l' je neko dupli ili nije...

11. Ja ne znam šta je zanimljivo u pravljenju duplog naloga.

12. Baš to, valjda sve što imaš da kažeš, možeš reći i sa svog naloga... E sad, jedino za lajkovanje ili hejtovanje, ali opet, što bi to radio?

13. realno, meni je bilo zanimljivo kad se jericho primio na četu i počeo provaljivati koji sam sad ja... a najjače kad je nas deset imalo jedan profil, pa ulazio kad je ko htio...

14. Dobro, Buri, sve to bude zanimljivo jedno vreme, ali bilo šta što se previše forsira, ne valja...

15. tako je... kao i neke trule fore na sajtu... faca je jednom to dobro objasnio...

16. Ma, ok napraviti zajebanciju, dan - dva i aj zdravo, ali ovdje je situacija da napravi dupli da bi mog'o hejtovati u komentarima, na forumu. Znači, ne smije s originala, pa pravi dupli. Mizerno.

17. Faca je car... Gde je on, inače? Nešto ga nema...

To i ja kažem, Šalabajzeru... Meni dupli ne treba, sve to hoću, napišem sa ovog naloga...

18. pičke sve, moj ti zemo... nego sinoć si izdominiro... ja ti čestitam... plaćam pivu kad se vidimo, ma kad to bilo...

e da, odo sad... aj laku noć

19. Aj zdravo zemo.
    Forgetko, meščini i da se Faca počeo zezati s jednog naloga, ali nisam siguran...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.