Ко последњи победник - 120

1. Ћао јацка ;)
    Баш вредно...
    Ал саћу да будем још вреднији, имам неки утисак да ми је ова година баш важна :)
    Хвала Гого ;)

2. JACOOOOooooOOOOOoooOOOOOoooOOO!!! ;))))**

Bre,klinci jedni,ala ste mi nedostajali!
    :)

3. хахаха
    и ти си нама ;)

4. Ko što reče čovek, i ti nama! :))

Pa što te nema?

5. каже правила паузу од компа!
    де то има, шта ће ти пауза од компа? :)

6. :)))

Nemam pojma.
    Sin mi dreždi po ceo dan za kompom,odvik'o me :)
    A i ovaj moj muž -i on se popišmanio,pa sedne i gleda one kladža-sajtove.
    OndaK sam rešila da mi je pametnije da se ne jedim i duzmem d'čitam nešto.
    Večeraske je izuzetak :)

7. Ја моје родитеље зато не учим ништа у вези компа, па нема ко да ми смета ;)

8. Hehehee,sad mi je "tulaj" -što bi rekla moja pokojna baba za izraz "kasno" kad se vrnula iz Australije.. :))

9. хахаха...
    а баш сам те се јуче сетио, кад сам стигао до тебе на листи најпопуларнијих аутора... :)
    ЕДИТ: пошто сам одлучио да пратим првих 500 аутора, а можда и више...

10. BU? Najpopularniji???
    Da se nisi kanda malo zezn'o,prijatelje moj? :)

EDIT : Sad kontam.. :)

11. Нисам рекао да си на првој страни, али опет, ако узмеш у обзир да на сајту има бар 120000 љаутора, 365. место је ипак једно од најпопуларнијих ;)

12. " I ona osvaja fantastično 3sto jedanajes iljada milion osamstoto mestoooooo "!!!! :)))

Fala,drugar,carevina si ko i uvek :))

Jeee,ala mi falilo ovo trućanje po forumu...c,c,c,c čega se ja odričem zarad uloge lošeg roditelja (jer dopuštam detetu da kampuje pred kompom,a to ne da valja..) :)P

13. Ма, ништа, то је само чињеница... :)

Ух, ја сам размишљао шта ћу кад будем родитељ, стварно сам био престрављен...
    И сад се само надам да не добијем женско дете... :ѕ

14. Ne boj se,utrapi dete ženi d'ga vaspitava i nema da brineš :)

A devojčice su 100x mudrije i "lakše za održavanje" nego dečaci.I oće da slušaju,zamisli.
    Tako mi pričali neki ljudi koji imaju ćere :)

15. А ја погледам данашње девојчице, Боже сачувај, а и дечаке исто, али дечаке мож да лупиш по дупету...
    Једина ми је утеха то што сам ,,зацртао'' да се нећу женити пре 27 година, па имам још једну деценију до ђеце ;)
    ЕДИТ. И сетим се оне чувене из филма: ,,Данас се клинке сатиру од...''

16. Taćno,tako volem da čujem.
    Prvo se ti izdivljoši,proživi,isteraj buve na svu volju-e onda kako ti volja :))

17. Имам ја велике планове за будућност... :)

18. Nego šta. Tako i treba. A ne da u pedesetoj kupuješ tange i da vijaš klinke po parku zarad protraćene mladosti :))))

19. Нешто се овде збива што се никако не слаже.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.