Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ХА!
Autori koje ja pratim ništa ne pišu vasceli dan!
Ima da ih se odreknem putem štampe! :P
:/
A neki su se, vidim, već uplašili... :)
Немој бре да зезаш!
:)))
Ma 'de tebe da obrišem...
Onda neću više biti seksi. Kako toga da se odreknem, m? :)))
Свиђа ми се резон, на све треба мислити на време!
:)))
Aaa, stoji to, ali gde je onda spontanost? :))
Дође временом.
:)
Imaš gotivan smisao za humor, znaš?! :)
Neobičan, al' baš gotivan.
Хвала, једем пуно воћа!
Јабукамен.
Ahhahahhahaha Da... Mora biti da je to... :)))
Шта друго? Носи цвикере па није бананамен.
http://www.liketelevision.com/liketelevision/images/toonfest/lowrez/clark1shot.jpg
Придружите ми се у прождирању грејпфрута.
Može, može... Ja volim. A Borko sve voli, ali on će nam ond asve pojesti... :)
Прокријумчарићу лубеницу!
Ma bre, šta će mi to, imam ja vode i u kuhinji.
Daj ti neku dinju! :))
Не сумњам да имаш и диње.
Поздрав, одох вани!
:))
ni ja...