Ко последњи победник - 120

1. vas dvoje samo dobro bulaznite... JA POBJEĐUJEM

2. Evo ga i Buri :) Pa, dobro, momci, budite džentlmeni, pustite me da pobedim ;))

3. Ја сам феминиста.

4. E, jbg, tu mogućnost nisam uzimala u obzir, Borko... Ništa, onda ti pobedi, ja ne mogu da se borim protiv feminista...

5. Реално, равноправност. Оно, мало за промену, цуре нек се туку око тога која ће да ми плати рачун, изводе ме на вечере, носе тешке ствари, отварају и придржавају врата, цепају дрва, удовољавају хировима итд. Да ја за промену неку напушим на овај начин
    http://vukajlija.com/ti-si-previse-savrsen-a-za-mene/196383

6. Изгледа да је опција мизантроп феминиста опција која доноси победу овде...

7. Ма јел тако?

8. Најбоље је кад се добро наједеш! :)

9. E super... Onda se tebi sad prispava - a ja pobedim u međuvremenu... Savršeno! :)

10. Ти си ноћна птица?

11. Ти си ноћна птица?

Ne bi mi verovao... Legnem u 11, 12, ustanem u 8.30, 9... Muka...

12. Ма знам, мука је то... Зато и спаваш по десетак сати...

13. Samo ti zajebavaj... :P

14. Да знаш да хоћу!

15. Ne bi mi verovao... Legnem u 11, 12, ustanem u 8.30, 9... Muka...

Тај сам...

16. Ja ne znam jel meni trs'o komp il' net il' koji andrak al ja ne mogu nigde sem na vuku da se nakačim!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.