Ко последњи победник - 120

1. Ja sam legenda svih fakera na svetu! Ja legendarno prcam! U pičku! A i normalno!

2. Ja pobeđujem večeras!

3. празне приче ....

4. Taman sam mislila da nema nikoga, sad mi pokvari koncepciju, Laki :)

5. Нема раноранилаца. А ко рано рани девојку граби! Овај... Не иде тако а? Ништа онда победу граби!

6. Да али не побеђујеш.

7. To ćemo da vidimo na kraju..

8. DZABA SE TRUDITE KAD JE POBJEDA MOJA

9. Не. Срећан рођос вршњакињо! Кад смо код рођоса, успе ли у намери?

10. ah Bitango ja sta nego uspje, jest da je bilo trka sa vremenom, ali uspjela sam :)

11. Pozdrav ljudi! Nisam bio ovde sto godina.

12. Opet mrtva tema, a? C,c,c...

Šta je ovo? Gde je buri, gde je forgeta?

13. evo burija... đe si jacko? šta ima?

14. Eee, kako sam te dozvala... :)

Izgubi Partizan juče. Jebali smo ježa u leđa, dobro si rek'o!

15. e bio sam na pivu, pa sam tek skoro došao...

ma to je tuga, i oni i zvezda se uzdaju previše u ove istrošene što se vraćaju... oni da su mogli trčati, ne bi se ni vraćali, već bi zgrtali pare... čitam oće kežana da vrate, pa tek onda su jebali ježa...

đe si madafka... oće li mata da jebe kevu?

16. ео ме бури... дес ти...
    ма нек врате Басту, видела га моја другарица негде у Казахстану, или тако некој земљи...

не знам како игра Мата, али боље би му било да јебе кеве!
    не могу да прежалим одлазак Жиркова, био ми је један од омиљених!
    а ни то што нису довели Агуера, мада кад су ономад купили Тореса, било ми је јасно да неће дати сад велике паре за нападача...

17. jebajga, ja sam konto da je bolje tores, nego aguero... al čuće se šta će biti...

ni ja ne znam za matu, al kontam ako ga je arsenal tražio, a barsa prošle sezone da je to to...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.