Ma može, al' morali bismo se prvo prepirati još neke dve strane. :/
Znam kako ćemo je oterati, hot razgovorima! Jacka šta imaš na sebi?
Ko kaže da ćete me tako oterati???
Ajde da pogađaš?
Неглиже? СПАВАЈ МЕ у неглижеу , хахахахахахахахахаххахах , ево напрасно ми је ово пало и смејем се сада , хахахаххаха ....... која реч , баш звучи јебачки , НЕГЛИЖЕ ...
Иначе , гле ово ...
http://vukajlija.com/var/products/posters/201102/69166/ima-smisla.jpg?1301801971
Можда и упали знам оба по мало ... хохохо ...
Uuuuu, L@ki, mnogo gotivan portugalski. Čak taj jebački negliže malo vuče na taj jezik. Sve si povezao.
Јесте , мама ми сваки дан прича да сам најпаметнији дечко на свету .... и најлепши ...
Eeee, mamin sin... Pih... Znala sam da mora nešto da ti fali...
хахахахаха , да ... запрамо кева ме смара сваког дана да нађем неки посо и да радим , а ја је игноришем или се померим од ње ...
А прекосутра имам испит... па у понедељак и уторак исто ...уффф .... мрзим кад дође то време ....
Hm... Ček, ti to normalno razgovaraš? Nisi samo protrčao i ostavio post? Gospode, koji blesav dan......... A kraj mu se ne nazire.....
E, a nisam te pitala nikad šta ti studiraš? I računaj da ti pomažem da mrziš!
Alo bre! Ne hotuje se tako!
Ma htela ja, nego ovaj pomenuo mamu... Ja odma izgubila volju... :/
đe ste ljudi... ja se nisam htio uključivati, sve reko počeće taj hot, al' paprika...
Ahahahhaahah Ma, mani to, buri... Vi'š da samo bace buvu a ne smeju ništa. Prazne priče... :)
e jebi ga, onda murš na temu JEBANJE... tamo se okupljaju takvi...
Pa vi'š da su otišli... Štas na mene dernjaš ko nezdrav? :P :)))
ja se nikad ne derem, ja samo ponekad galamim :)
e odo do kladionice, poželi mi sreću...
Ae, i navijam osim za čelsi i real ako igraš nešto na njih... Tu ne dolazi i obzir! :)
štaaaa? kako možeš pitati za čelsi? pa ja sam okorjeli navijač, a za real se slažemo...
al u čelsi, lacio, borusiju i la korunju mi ne barći...
Ahahhahaha, neću ti u te druge, a real znam da ne voliš. :)
Ček, jel se ne kaže ne barkaj? Bar ovde kod mene... A msm, po definiciji rekla bih da se radi o istom barkanju. ;)
kaže se barkaj, samo sam ja to malo prilagodio, tj. narod je malo prilagodio...
nekad sam volio murinja, a sad ću ga mislim početi mrziti...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Ma može, al' morali bismo se prvo prepirati još neke dve strane. :/
Znam kako ćemo je oterati, hot razgovorima!
Jacka šta imaš na sebi?
Ko kaže da ćete me tako oterati???
Ajde da pogađaš?
Неглиже? СПАВАЈ МЕ у неглижеу , хахахахахахахахахаххахах , ево напрасно ми је ово пало и смејем се сада , хахахаххаха ....... која реч , баш звучи јебачки , НЕГЛИЖЕ ...
Иначе , гле ово ...
http://vukajlija.com/var/products/posters/201102/69166/ima-smisla.jpg?1301801971
Можда и упали знам оба по мало ... хохохо ...
Uuuuu, L@ki, mnogo gotivan portugalski. Čak taj jebački negliže malo vuče na taj jezik. Sve si povezao.
Јесте , мама ми сваки дан прича да сам најпаметнији дечко на свету .... и најлепши ...
Eeee, mamin sin...
Pih... Znala sam da mora nešto da ti fali...
хахахахаха , да ... запрамо кева ме смара сваког дана да нађем неки посо и да радим , а ја је игноришем или се померим од ње ...
А прекосутра имам испит... па у понедељак и уторак исто ...уффф .... мрзим кад дође то време ....
Hm... Ček, ti to normalno razgovaraš? Nisi samo protrčao i ostavio post? Gospode, koji blesav dan......... A kraj mu se ne nazire.....
E, a nisam te pitala nikad šta ti studiraš? I računaj da ti pomažem da mrziš!
Alo bre! Ne hotuje se tako!
Ma htela ja, nego ovaj pomenuo mamu... Ja odma izgubila volju... :/
đe ste ljudi... ja se nisam htio uključivati, sve reko počeće taj hot, al' paprika...
Ahahahhaahah
Ma, mani to, buri... Vi'š da samo bace buvu a ne smeju ništa. Prazne priče... :)
e jebi ga, onda murš na temu JEBANJE... tamo se okupljaju takvi...
Pa vi'š da su otišli... Štas na mene dernjaš ko nezdrav? :P
:)))
ja se nikad ne derem, ja samo ponekad galamim :)
e odo do kladionice, poželi mi sreću...
Ae, i navijam osim za čelsi i real ako igraš nešto na njih... Tu ne dolazi i obzir! :)
štaaaa? kako možeš pitati za čelsi? pa ja sam okorjeli navijač, a za real se slažemo...
al u čelsi, lacio, borusiju i la korunju mi ne barći...
Ahahhahaha, neću ti u te druge, a real znam da ne voliš. :)
Ček, jel se ne kaže ne barkaj? Bar ovde kod mene... A msm, po definiciji rekla bih da se radi o istom barkanju. ;)
kaže se barkaj, samo sam ja to malo prilagodio, tj. narod je malo prilagodio...
nekad sam volio murinja, a sad ću ga mislim početi mrziti...