Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma može, al' morali bismo se prvo prepirati još neke dve strane. :/
Znam kako ćemo je oterati, hot razgovorima!
Jacka šta imaš na sebi?
Ko kaže da ćete me tako oterati???
Ajde da pogađaš?
Неглиже? СПАВАЈ МЕ у неглижеу , хахахахахахахахахаххахах , ево напрасно ми је ово пало и смејем се сада , хахахаххаха ....... која реч , баш звучи јебачки , НЕГЛИЖЕ ...
Иначе , гле ово ...
http://vukajlija.com/var/products/posters/201102/69166/ima-smisla.jpg?1301801971
Можда и упали знам оба по мало ... хохохо ...
Uuuuu, L@ki, mnogo gotivan portugalski. Čak taj jebački negliže malo vuče na taj jezik. Sve si povezao.
Јесте , мама ми сваки дан прича да сам најпаметнији дечко на свету .... и најлепши ...
Eeee, mamin sin...
Pih... Znala sam da mora nešto da ti fali...
хахахахаха , да ... запрамо кева ме смара сваког дана да нађем неки посо и да радим , а ја је игноришем или се померим од ње ...
А прекосутра имам испит... па у понедељак и уторак исто ...уффф .... мрзим кад дође то време ....
Hm... Ček, ti to normalno razgovaraš? Nisi samo protrčao i ostavio post? Gospode, koji blesav dan......... A kraj mu se ne nazire.....
E, a nisam te pitala nikad šta ti studiraš? I računaj da ti pomažem da mrziš!
Alo bre! Ne hotuje se tako!
Ma htela ja, nego ovaj pomenuo mamu... Ja odma izgubila volju... :/
đe ste ljudi... ja se nisam htio uključivati, sve reko počeće taj hot, al' paprika...
Ahahahhaahah
Ma, mani to, buri... Vi'š da samo bace buvu a ne smeju ništa. Prazne priče... :)
e jebi ga, onda murš na temu JEBANJE... tamo se okupljaju takvi...
Pa vi'š da su otišli... Štas na mene dernjaš ko nezdrav? :P
:)))
ja se nikad ne derem, ja samo ponekad galamim :)
e odo do kladionice, poželi mi sreću...
Ae, i navijam osim za čelsi i real ako igraš nešto na njih... Tu ne dolazi i obzir! :)
štaaaa? kako možeš pitati za čelsi? pa ja sam okorjeli navijač, a za real se slažemo...
al u čelsi, lacio, borusiju i la korunju mi ne barći...
Ahahhahaha, neću ti u te druge, a real znam da ne voliš. :)
Ček, jel se ne kaže ne barkaj? Bar ovde kod mene... A msm, po definiciji rekla bih da se radi o istom barkanju. ;)
kaže se barkaj, samo sam ja to malo prilagodio, tj. narod je malo prilagodio...
nekad sam volio murinja, a sad ću ga mislim početi mrziti...