Ко последњи победник - 120

1. đe si jacko... ima da i ja gledam, ali i da POBIJEDIM...

šta ima novoga?

2. Nema ništa, al' nešto sam divno raspoložena. :))
    Zapravo, imam novi lak za nokte, diiivan, bordo, još brzosušeći! Ali to su ženska posla... :))

Odoh sad da gledam ovo, posle verovatno dođem. zZZ do tad...:))

3. Pa ništa, dok se Jacki osuši lak, ja ću da pobedim! :))

4. Pa nije ovo žensko ćoše :D

5. Neg' je ženski sokak! :)

6. Voala!!! Još jedan trofej!!! :))))))

Hm... Ženski sokak, pa zanemarite moju mušku temu, ali ja moram da se radujem!!! :))

7. Kak'i trofej,Jaco draga? :)

8. a sinoć te nije bilo nigdje... lololo

nema šta, ovi jebu...

9. a sinoć te nije bilo nigdje... lololo

:gleda okolo i zviždi:

Gogo, ma ja i fudbal i sitne radosti... :)
    buri, ja ne znam... Ovaj drugi gol... Ovaj nacrta loptu, ovaj je primi fest... Nemam reči........

10. jest, ali ih je prvi opasno usralo, aonda nije ni čist penal sviran barsi... ove bi ćelsi razbio, kad bi im ovakva odbrana bila :)

11. Nemoj sad da mi mračiš rados'... kakav čelsi kakve materine, ajde... e čoveka...
    se mi pokvari... Odma' mi padne klapna!!! :))

12. Idem ja da gledam "Top gear",više volem automobilizam od fuZbala :)

13. Ih... Kak'a si, bre... Kakvi točkovi i čudesa... Lopta je mama!!! :)

14. http://www.youtube.com/watch?v=6gidTJx-T8E

koji prejak klip... e zbog ovoga ponekad mrzim što sam odozgo...

15. Kakav je ovo govor, aman za aman... Nisam sve pohvatala, al' nešto mi se ne sluša 2x...
    Sreća pa on sad mora biti ozbiljan...

16. nije on kritičan, pametan čoek... zna na šta se ovce primaju, pa opleti... al jadan je narod, kad već 10 godina on dobija 70% glasova...

17. Ja sam apsolutno operisana od politike. Tužno, jer, jelte, trebalo bi da se pitam nešto s vremena na vreme, a ja nisam zainteresovana za to da se neko pravi da se ja nešto pitam.
    Tako da na to gledam baš ovako, kao trenutak komedije! I to je sve od mene...

:(

18. e blago vama... al ja sam volio gledati skupštinu dok je dodik bio opozicija više nego fucu...

nego odo sada malo učiti... aj laku noć

evo vam i pjesma za kraj... (premojtate na 0:15)

http://www.youtube.com/watch?v=so1M_YA6iEk

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.