Ко последњи победник - 120

1. JBT, PA JA SAM OD NJEGOVIH 86 PROČITO BAR 30 A DA TOGA NISAM NI BIO SVJESTAN...

ne galamim, nego mi mrsko bilo brisati caps :)

2. Ma kažem ti, genijalan... Trećina odabrana, trećina bila predlagana, pa morao si nešto videti. Samo po jednu kad čitaš nije to gušt. Bar meni...
    Volim ja i Zapatu da čitam, ali njega npr ne pratim. Odem kad mi dune, pa onda redom. Dok sam u tom raspoloženju. I Frenki isto tako. Mada pre bio bolji, bar mi se čini.

A caps ti treba kad zapJevaš :)))

3. frenki je i meni prio bio bolji, ali napisao je na tarzaniji pet tekstova ''memoari jednog kurvara'' koji tako podsjećaju na njega...

ne čitam ja zapatu... ne znam što, al nije mi bogznašta...

4. quujabaar је најбољи , ту немам ни најмање дилеме ...... бољи чак и од мене ....

5. Dobar je Zapata... Volim njegove sitnice.

Ne poštuje onu čuvenu doktor Hausovu tezu o muvanju i samoproceni, da se jedinice na skali smuvaju sa jedinicama, a desetke sa desetkama. NE!! Ovaj lik nije ni jedinica , ali muva ribu koja je 765 faktorijel.

Tu sam se pokidala!!!

I po ko zna koji put... Nikad ga neću pročitati, mnogo ima, a nisu površne da mogu da se protrče: Grof!
    Vidiš da sam zaboravila...

6. e da, on je dobar i baš ga ima...

e odo malo jebati na čet ovdje i na čet mrkonjića...

ne vjerujem da ću se ovdje više vraćati večeras, pa laku noć...

7. Ove noći ja pobeđujem!

8. A ovog dana ja! :))

9. Ne bih se složio :)

10. E, pa sadddd... :)

11. E, pa onda... :P

12. Imaš sreće što moram da se vijam oko klope, inače bih pobedila :)

13. I ja moram da se vijam oko klope ;)

14. E,sad sam na dva fronta paralelno! :)

15. E, ja sam takođe tu, tako da se morate pomučiti malo za pobedu :))

16. Eheeej, FMN :)))
    Lepo, lepo! Stiže društvo :))

17. I ja tučem po dvije pite paralelno :)

18. Dube, oćeš da ti ostavim malo štrudle? :))

Zdravo! :)

19. Neka, sad sam miran. :) Ali mogla bi malo da narežeš, kad si već u ku'inji :D

20. Nisam... al' mogu da skoknem, nije problem. :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.