U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kekekekeke,moram malo da budem Zima Zdrahota,danas sam toliko natrićoškasta da samu sebe ne podnosim ,Jaco moja.. :/
Uh, mene to drži već danima... Nikad da se uljudim.
Što nam nema nikog ovde?
Ma šta će nam :)
samo d'ih trujemo svojom zlobom :))
(Bar ja,Jaco moja..)
E, ako si ti zlobna, onda... Ode sve!
Ja mračim samo live, zato sam se zatvorila... Ovde sam benigna.
đe ste ljudi, ovaj žene?
o čemu meljete?
O neraspoloženju...
I da... Žene su ljudi... Da si rekao muškarci, pa i da se ispravljaš... Ovako, nemo' se vređamo! :)))
tu sam ja, ja sam tu
kako ste žene
kako si zemo
e da i samo da pobjedim malo
De si eclipse :)
Nema-danas je krajnje vreme da pobedim.
Danas i zolje beže od mene,a po svoj prilici i sutra i ko zna koliko još. >:(
jebeš neraspoloženje, ja kad sam neraspoložen otjeram nekoga tamo odakle je i došao i to je to...
I ja bih,prijatelju moj, al' mogu samo sebe :))
E JEBI GA GOGO...
ĐE SE DADE JACKA?
Pobegla od mene, hahahaha! :))
Маса пута убрзање = ПОБЕДА!
LAKI JA JA JA POBJEĐUJEM SVIJU PA I LAKIJA HOTERA
Знаш , ја кад оћу могу да будем веома упоран у побеђивању овде.......
ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА
ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА
Побеђујем!
Е јебага , морам да се нараним сад , да случајно неко није постовао овде!
Zar bi pretio i žeMskoj osobi? :trep, trep:
:)
laki ja jednostavno pobjeđujem
кхм кхм
oh, jeste vi to nešto prehlađeni malo