Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kekekekeke,moram malo da budem Zima Zdrahota,danas sam toliko natrićoškasta da samu sebe ne podnosim ,Jaco moja.. :/
Uh, mene to drži već danima... Nikad da se uljudim.
Što nam nema nikog ovde?
Ma šta će nam :)
samo d'ih trujemo svojom zlobom :))
(Bar ja,Jaco moja..)
E, ako si ti zlobna, onda... Ode sve!
Ja mračim samo live, zato sam se zatvorila... Ovde sam benigna.
đe ste ljudi, ovaj žene?
o čemu meljete?
O neraspoloženju...
I da... Žene su ljudi... Da si rekao muškarci, pa i da se ispravljaš... Ovako, nemo' se vređamo! :)))
tu sam ja, ja sam tu
kako ste žene
kako si zemo
e da i samo da pobjedim malo
De si eclipse :)
Nema-danas je krajnje vreme da pobedim.
Danas i zolje beže od mene,a po svoj prilici i sutra i ko zna koliko još. >:(
jebeš neraspoloženje, ja kad sam neraspoložen otjeram nekoga tamo odakle je i došao i to je to...
I ja bih,prijatelju moj, al' mogu samo sebe :))
E JEBI GA GOGO...
ĐE SE DADE JACKA?
Pobegla od mene, hahahaha! :))
Маса пута убрзање = ПОБЕДА!
LAKI JA JA JA POBJEĐUJEM SVIJU PA I LAKIJA HOTERA
Знаш , ја кад оћу могу да будем веома упоран у побеђивању овде.......
ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА
ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА
Побеђујем!
Е јебага , морам да се нараним сад , да случајно неко није постовао овде!
Zar bi pretio i žeMskoj osobi? :trep, trep:
:)
laki ja jednostavno pobjeđujem
кхм кхм
oh, jeste vi to nešto prehlađeni malo