Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma nešto mi nije baš dobro,pa sam sva nja-nja..
'Će bude dobro je :)
Jadničak Gogili...
Ma bićeš ti dobro nabrzaka, samo sin jednom da te poljubi i gotovo! :)))
E,večeraske mi nije tu, otišo u spa -centar (kod babe, gde mu ugađaju besomučno,čak više nego ja) :)
Sva sam šugava kad nije tu :/
Ahahahahhahahahahah, spa-centar... Idi definiši dečji-spa centar!!! O'ma! :))
Uuuh, Gogili, pa ti u toj vašoj porodici dođeš razmaženija od njega. Zato tebi nije dobro...C,c,c... :)
Nešto sam uozbiljila ovu pošljednju defku (sinoć pila malo piva,pa napisala) :P
Sad moram da se vrnem svom kinder-stilu,hahaha :))
Probaću malo posle,al' ne znam da li Če d'ispadne dobro :)
Ja?Pa ja sam deklarisana razmaženka,samo mi daj šansu il' priliku-niko prVLJI od mene :)))
Ma ima dispadne, tebi su te defke iz duše specijalitet. ;)
Ahahhaha, prvlji... što volim te izvrnute reči! Nisu čak ni skrnave... :))
Ti si jedna velika maza, vidim ja... Milina jedna od čoveka.
Нико нико, као ја!
A ti si neki poseban, jel??? :P
:))
Jaco,niko mi ne veruje osim onih koji su bili u prilici da čuju...ali ja znam da predem,zaista-kao mačka. :)
I to kad mi je baš onako lepo i sve fino :)
A i moj sin to zna ;) Svi se krste kad predemo u duetu,heheheh :))
Pozzz madafaka :)))
Па јашта јацка... посебан... :)
позззз Гоги маци ;)
:))))
Gledala sam malopre neke svoje stare slike. Do nekih 4 godine otprilike. Ima me i na noši, i jako sam smešna. :)))
Samo mi nije jasno što sam vazda bila u belim haljinicama...
Hehehehee,nema smešnijeg prizora od ozbiljnog deteta na noši :)))
Od malena si dama,Jaco-šta da se radi :))
Da znaš... Baš sam se nasmejala. :)))
Aaaa, imam ja j jednu, da ne znam ko je mislila bih da je dečak! :) I još sve rumena kao da sam trčala maraton, oko stola pretpostavljam. :))
Samo su bledunjave već... Žao mi što propadaju. :(
Ја сам скоро гледао слике бабе и деде и њихових породица...
Некако сам се осећао баш лепо, а и сви се смеју на сликама, изгледају срећно...
А нашао сам и своју слику, сликали ме кад сам се први пут подигао са кревета, подметнуо десну руку и издигао се мало, а на десној шаци, право у фотоапарат, средњи прст испружен скроз! :)
madafaka, pravi si maMgup! :))
E, ne volim nešto da gledam slike, posebno ako ljude ne znam dođe mi dosadno, ali to što kažeš je baš istina živa. Toliko nasmejanih lica na jednom mestu... redak prizor.
Madafaka bejbi rebel,haaa ! :))
Ja sam na prvoj slici koju su moji izradili debela kao bela kobasica,sumo borac!
Ukrstila prste ispod brade i ležim potrbuške na ćebencetu kao Jubba Hut! :)))
Е бре људи, зашто ћутите?
Ja malo čitala defke.. :)
Ехе, ја писао и читао књигу... :)
Учим за вожњу... мада неће још полагање, али се спремам, пошто је паралелн оса школом... :(
Eto kakav vredan i pouzdan vozač nastaje na moje oči! :))
Ja videla oglas da se prodaje fića (moja prva ljubav), al' mi miž rekao da ni ne gledam u tom pravcu... :/